Deletedmom_116 Ewet Kizlarrr içim dişim heryerim sızlar 😂😂Biz normal doğum hesabında ikililere düştük şükür Sizde durumlar nasill 🙈😃Coştur coştur hayde coştur 😂😂😂
dilos011 Deletedmom_116 bizimde son 95 ama Sezeryen olacağı için 85 anca kalmıştır Diye Düşünüyorum 😂
Tanembebek5 Deletedmom_116 son 87 bugünü saymazsak ama sezeryan düşündüğüm için 15 gün öncede olabilir dedi doktorum 🙏🧿
Deletedmom_116 dilos011 Ahah geliyo geliyo o geliyo bizim daha belli değil ansızın dönebilir öle bı his var içimde Ufak kalpte sorunum var belki etken olabilir
Syma_07 Deletedmom_116 bı yandan korkarak sayıyorum bı yandan heyecanla valla insan sabirsizlaniyo bide taşınma olayımiz çıktı 2 ay sonra taşınabiliriz nasıl yaoacaz bilmiyorum😂
Yeter49 Syma_07 aynı duyguları bende yaşıyorum hemen hemen 2 ay snr bizde tasinicaz bebeğim hiç aklımdan cikmiyo nasıl olucak dye dye
Yeter49 Deletedmom_116 son 31 ama sancılar var hareket kısıtlaması çok oluyo bende artkk hayırlısı gelsinler insallah
Syma_07 Yeter49 zaten 6 aylık evliyim yeni bı duzen yapmistik 21 haftalikta hamileyim 2 ay sonra 7 aylık Felan olucam bilmiyorum nasıl olur 😌