RavenV Nevsevmom benim de 3 gün var sabredemiyorum evde test yaptım negatif geldi eşim dahil herkes bekle diyor ama dayanamıyorum ki bugün kan vericem sanırım :)
Aysee07 Reglime 4 gün kala erken gebelik testi aldm yptm cizgi çıkmıştı sonra kan tahlili 364 cıktı degerim
Kardelenalya Adete 4 gun vardı evde test yaptım çıktı sonra gittim lkan verdim yine çıktı bende adet belirtilerinin hepsi vardı öylesine testi yaptım cikti
Nevsevmom RavenV bende dayanamıyorum vucudumun beni kandirmıyorsa belirtilerde gebelik yönünde hiç bulantım baş dönmem olmadı ilk gebeliğimde onlar hariç kasık ağrısı göğüs hassasiyeti falan var bakalım hayırlısı olsun hakkımızda 🤗
RavenV Nevsevmom bende de yerleşme kanaması oldu mide bulantısı baş dönmesi sol kasık ağrısı ama bakalım hayırlısı :)
annesinin_kelebekleri Nevsevmom adetim 7 gün gecikti negatif çıktı testim .adete 3-4 gun kala yapıyorlar silik çizgi çıkıyor anlamıyorum nasıl oluyor boyle benimki negatif 7 gün geçti
RavenV annesinin_kelebekleri ben de şaşırıyorum adete on gün kala idrarda silik de olsa çizgi gören var ölcem sabretmekten :(
annesinin_kelebekleri RavenV aynı ben ama dayanamadım sağlık ocağında kan verdim bu sabah yarın sonuç , nasil geçecek bu günüm bilmiyorum elimde hiç işe varmıyor zaman durdu
RavenV annesinin_kelebekleri sağlık ocağında verince geç mi çıkıyor sonuç ben de sağlık ocağı mı hastane mi diye düşünüyordum sanırım hastaneye gidicem :)