EbruOdaba 31 haftalık hamileyim afedersiniz ama rahimde baskı hissediyorum böyle anlık 4 saniye falan sürüyor sanki çıkacakmış gibi 1 hafta sonra kontrolüm var ama yarın doktora gitsem mi ya da normal mi bilemedim başına gelen var mi 🤷🏻♀️🙇🏻♀️
Mcmc EbruOdaba o çıkacakmış hissi varsa ihmal edilmemeli. Açıklık kısalma olabilir. Bizi de haberdar edersen olabilir. İhmale gelmez🙏
MerveGmss EbruOdaba bende 31 olucam iki gün sonra aynı baskıyı bende hissediyorum cok kısa süreli ve oan aşırı bi idrar gelmiş hissi oluyo ama yok aslında
Deletedmom434 EbruOdaba açılma kısalma gibi şeyleri biz hissedemeyiz öncelikle 36 haftalığım dün doktor alttan muayenesi ile açıklığımın ve kısalmamın olduğunu söyledi.. sizin durumunuz bebeğiniz baş aşağı pozisyondaysa eğer rahatsızlık hissi veriyordur
Dyggllllll Çok normal daha dur bakalım bunu sık sık daha fazla yasicaksin yolda yürürken olur böyle durup kala kalıyorsun 😊 telaş yapma sağlıkla kucağına alırsın inşallah
ZeyooZ Deletedmom434 benim acilmam var mi diye biye bakmiyo bu doktor ya 🤔 38 5 oldum dun gittim hic bakmadi halbuki kafasini da goremedi ultrasonda
ZeyooZ EbruOdaba cok normal kizlar ilerleyen zamanlarda bi anda bebek cikivercekmis gibi oluyo 😂🙈 cok fena devamli tuvalete gidesin geliyo bicaklar saplaniyo
Deletedmom434 ZeyooZ benim erken doğum riskim vardı🙈 ve 3 gün sürekli kasılınca muayene edelim bir dedi normalde 37-38. Haftalarda bakılıyormuş açıklığa ama sen sor de açıklığıma bakarmısınız gibisinden
Hayalvemasal00 EbruOdaba benimde o haftada oyle oluyordu simdi 34 haftaligim hala bazen oluyor 3 5 saniye suruyor duruyor. Rahminde hissettiğin bebegin tekmeleri canim normal yani. Kontrolunu bekleyebilirsin. Icine sinmiyorsa da yarin git sn bilirsin canm