pembiktavsan Selam kızlar 💐💐 36+2deyim birkaç gündür vajinamın iç kısmına ara ara bıçak saplanır gibi acı giriyor geçiyor. Haftam ilerlediği için mi oluyor anlamadım açılma falan olsa anlaşılıyor mu öyle bir etki yapar mı bilginiz var mı 🤔
Eemoom pembiktavsan anlaşılmaz bence. Ama benim ilk 2 cm açılmam olduğu gün şiddetli sancım olmuştu. Doğuruyorum sandım. Doğum sancısı gibiydi. Sonra kesildi. Hastaneye gittiğimizde 2 cm açılma var demişti doktorum.
Gamzesiratas pembiktavsan çok ilerlediği zaman baskı hissediyosun zonkluyor gibi oluyo sonra sancı vuruyor zaten
annesininkelegi pembiktavsan açılma hissi olmuyor 20. Haftadan itibaren bile 1-2 cm açıklık olması normal
Mommy61 pembiktavsan bu bana da oluyor 35+5, hatta tam tarif et desen şey derim sanki orada bi tıpa var da onu bir şey zorluyor itiyor gibi
pembiktavsan Eemoom anladım canım teşekkür ederim 💐 sancı ağrı gibi bi belirtim yok şu an sadece arada bi acı saplanıyor özellikle yürürken 🥲
annesininkelegi pembiktavsan ne dmeek saglıkcıyım birde ebe bir doula ile dogum yapmıştım bende merak ediyordum bunu böyle açıklamıştı🌸
pembiktavsan annesininkelegi ilk gebelik olunca insan her şeyi merak ediyor ben de bilgilenmiş oldum malum son haftalar korku oluyor birazcık ☺️
pembiktavsan Mommy61 aynen tosbikler kafasıyla mı itiyor napıyorsa 🤣🤣 idrar torbam can çekişiyor bi yandan 🥲🥲
annesininkelegi pembiktavsan saglıkla kavusun insalalh meditasyon dua nefes ile gevşeme yapın cok etkili. Bol squat yapın 🌸🌸
3MelekAnnesiiii pembiktavsan ben acilma hissetmedim ya 3 cm aciklik olunca 37 haftamda direk suyum gelmisti🤣 cok guzel hissettim aslinda
pembiktavsan annesininkelegi amin inşallah siz de ☺️💐 yapmaya çalışıyorum hepsini faydalı oluyor teşekkür ederim 🙏