3bru İlk gebeliğim haliyle korku ve endişelerim var :( 6+3 deyiz ara ara adet sancısı gibi kasık ağrısı gelip gidiyor. Normal mi🥹
yenibirannis 3bru ağrın sancin çok şiddetli olmadığı ve kanama olmadığı sürece normal cnm bol bol su içip dinlen çok ayakta durma 💮
Halise88 3bru benimde 6/7. haftalarımda sol kasığım aynı dediğiniz gibi oluyordu ,doktoruma gittim bebek tutunuyor normal demişti 9. haftadayım halâ ara ara oluyor
Ceylo28 3bru bende de oluyor. Bende 5+5 teyim özellikle akşamları kasık ağrılarım oluyor. Kahverengi lekelenmelerimde var. Ama doktor kese sağlam dedi kasık ağrılarıda olabilir rahim büyüyor. Kanama içinde progestan kullanıyorum.
merve_bulut Normal canım rahim genişlemeye hazırlandığı için böyle ağırlar olur demişti doktorum çok şiddetli olursa bi görün ama
yarenakca 3bru Eğer kanaman yoksa, doktorundan idrar tahilili yapmasını isteyebilirsin. Benim de olmuştu regl ağrısı gibi ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı 😊
denizozulkerr 3bru normal canım ben yerlere yatıyordum ağrıdan kasık ağrısının yanında bel ağrım da vardı aynı zamanda. Belim kopacak gibi ağrıyordu kasıklarım da sanki her an regl olacakmışım gibi