Sla8995 Kızlar selam , günaydın 🌸🌸🥰🤗 Yaa aranızda diş etiniz şişen var mi? Ön dişimin arkası şişti. Geçen gün bir aey yerken kanadı orası ama geçmedi yine şiş. Sinir oldum bir sorun yaratmaz inşallah 😕ben gibi olan var mi
Mineserra Sla8995 benimde ön dişimin hem önü hem arkası şişti ilk gebeliğimde de vardı çok kafama takıyodum hatta doktora gitmiştim hamilelikte hormonlardan dolayıymış şimdi ikinci gebeliğimde de aynısı oldum
designermoms Sla8995 benim diş etlerim komple şişmişti acıyordu gebelikte normal bir durum kalsiyum eksikliğinden oluyor süt yoğurt tarzı şeyler tüketebilirsin. Bir de ben doktoruma sordum karbonatlı su ile çalkala dedi ve diş macunuyla diş fırçası önerdi. Sensodyne diş eti bakımı macununu ve sensodyne en hassas diş fırçasını aldım şişliklerim indi ama ben çalkalama yapamadım çok midem bulandı. Yapabilirsen çok daha iyi olur. Geçmiş olsun :)
Dolphin16 Sla8995 ay bende olmuştu ne çekmiştim yaa burdaki doktorlar ilaç ağrı kesici kesinlikle vermiyorlar ozaman eşimin kuzeni Türkiye’de dişçide çalışıyordu salma papatya çayı yap poşetini koy ağzına dedi 🫤🫤 öle yaptım tuzlu gargara vs gargara çeşitleri zor geçti tabi iltihap çünkü o ve antibiyotiksiz geçmez normalde 😞😞 çok geçmiş olsun belki size doktor ilaç verir ya 😞
-_Esra_- Tüm diş etlerim kabardı şişti ve kanıyordu iltihap topluyor o yüzden şişiyor cerrahi müdahaleyle düzelttim çok şükür
Sla8995 -_Esra_- bende korktum bir şey olur mu başıma iş diye o yüzden sormak istedim sizlere 🫣🫢 kanadıkfan sonra kendi kendine bu diş eti sonra biraz daha büyüdü kendi yani küçüktü kanadı şimdi gene var dokununca hafif hassasiyet var falan öyle işte 😕
Hilalttk16 Sla8995 merhaba benim de tüm diş etlerim şişti kızardı doktora sordum hamilelikte olabilir dedi diş eti çekilmesi de olabiliyormuş . Tuzlu su ile gargara yapmaya çalışıyorum