Bisaniye Arkadaşlar yarın sabah yatışım yapılacak nasipse öğleden sonra doğumum gerçekleşecek. Dualarınızda Orkun’umla bana da yer verin inşallah 🙏🏻
nurrrrrr Bisaniye sezaryen mi olacak canım. neden yarın a verdi. bende yarın doktor a gideceğim 37+3 haftalık hamileyim merak ediyorum ne diyecek diye
aburcin Bisaniye allah saglikla, kolaylikla dogum yapmayi nasip etsin canim. insallah hic bi sknti yasamadan bebegini sag salim kucagina alirsin:) hayirli bir evlat olur insallah sana.
Defnemmm2301 Bisaniye Rabbim sana bağışlasın sağlıkla gelsin inşallah 🙏🙏 darısı hepimize sezeryan mı olacak
Bisaniye nurrrrrr evet canım sezaryen. İkinci doğumum o yüzden 38,5 haftayı uygun gördü sanırım. Ama günü benim de 37,5 da netleştirdi nst ve ultrasona göre
Bisaniye Defnemmm2301 amin hepimiz sağlıklı sıhhatli şekilde kucaklarımıza alalım yavrularımızı. Evet sezaryen :) onun da acayip endişesi var inşallah güzel bir hikaye yazmak nasip olsun bana
nurrrrrr Bisaniye anladım canım. mesela benim allah izin verirse bu ilk dogumum olacak. yarın gittiğimde sezaryen lik bi durum varsa söyler mi .?
deletedmom255 Bisaniye allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sanırım ilk haftalarımda sizinle burada bi başlık altında yine denk gelmiştik Ankarada mıydınız?☺️
Bisaniye nurrrrrr çatı muayenesi oldu mu? Çatının darlığı bebeğin kilosu duruşu vs etkiliyor. Benim durumum biraz farklı ben kendim sezaryen istedim bu defa. İlki biraz zor geçmişti. Biraz da stresim var o yüzden :)
Defnemmm2301 Bisaniye inşallah cnm ya o doğum korkusu yok mu çok kötü ya birde hangi gün doğum yapacağını bilmek daha zor valla
Bisaniye Defnemmm2301 vallahi öyleymiş. Sabah eşime dedim aynısını planlı doğum diğerinden daha zormuş.