Tubik1612 Kızlar bana acil fikir verin 16 haftalığız ve bu sabah inanılmaz boğaz burun içi yanma ile uyandım dünden başlamıştı ama bu kadar yoktu çalışan bir kadınım ne kullanabilirim ne içebilirim yardımınız lazım 🥺
Miracaslan Tubik1612 Solgar marka c vitamini önermişti doktorum çok ağır grip geçirmeme rağmen bana iyi gelmişti ve bu hapı iyileştikten sonra da 2 günde bir 1 tane içebilirsin
Nurcangulpideci @Tubik1612 boğaz için imumax sprey kullanabilirsiniz. Bana da eşimden gecti bende öksürük burun tıkanıklığı da var. Bol sıvı ve ılık şeyler. Ya da en güzeli bir kbb görünmek. Bu 2. Hastalığım ilkinde daha kotuydum cikariyodum artik öksürmekten karnımın yanları aciyodu o zaman antibiyotik kullanmıştım
Tubik1612 Nurcangulpideci sabah gargara yapmayı denedim ama inanılmaz bir öğürme tuttu spreyi bilmiyorum yapabilir miyim pastil kullanmak geldi aklıma fakat bebeğe zararı olur mu hiç bilmiyorum
Tubik1612 Miracaslan doktorumu arayıp danışsam mı acaba ben daha önce sorduğum da sadece parol içebilirsin demişti 🥲
Nurcangulpideci @Tubik1612 gebeler için de pastiller var da bana hiç bir işe yaramamıştı. Phytorelief diye bi pastil var gebeler için. Siz de bi deneyin isterseniz. Sprey daha mantıklı o bi tik daha iyi geldi bana. Ama dediğim gibi cidden bir süresi var ve o dolmadan geçmiyor. Ben neler yaptım bana mısın demedi ya üstüne tekrar hasta oldum bırakmıyo peşimi şaka gibi
Tubik1612 Nurcangulpideci size de geçmiş olsun gerçekten zor bir süreçmiş evde de yatıp dinlemeyince iki katı çarpıyor sanki insana
Nurcangulpideci @Tubik1612 dinlenince de geçmiyor ki ne biçim bi salginsa resmen inat ediyor . Çok geçmiş olsun 1 haftaya bitiyo gidiyo merak etmeyin en fazla 14 gün sürüyo. 🥲
Tubik1612 Nurcangulpideci bir hafta 14 gün bile şu an bana aylar yıllar gibi geldi inşallah bir an önce atlarım çok teşekkür ederim 🥰