Hllty Kızlar hala uyuyamadım 10da yatışım yapılacak 12de sezaryene alınıcam. Akşam biraz ağladım korkuyorum eşim teselli etti. Hala uyuyamadım böyle nefesim kesilecek gibi hissediyorum. Spinal anestezi olcak en son 3 buçukta yemek yedim sonra su içmek bile yasak dedi hemşire. Bakalım nasıl olcak temizlendim saçımı düzleştirdim herşeyi hazırladım sabah 9 gibi hastaneye geçicez ama sıfır uyku nasıl dayanıcam bilmiyorum. Çok gerginim. Bebek stresten karnımda taş gibi oldu. İlk ameliyatım olcak. Bünyem çok hassas zaten bi grip olsam 2 hafta yataklara düşerim nasıl çekicem sezaryen dikişinin ağrısını bilmiyorum. Dua edin bana ne olur. Sütüm gelir mi meme ucum acır mı bir sürü soru var kafamda
Bzdmr Hllty Cuma günü mecburi spinal anestezi oldum karar verip sezaryene girmem yarım saat sürmedi spinalden hiç korkmayın belki damar yolu açarken bile daha çok ağrıyordur. Bende spinal yapılırken de şimdide bel ağrısı falan olmadı. Sakin olun şimdiden geçmiş olsun sağlıcakla alın yavrunuzu kucağınıza 🤲🏻
Daisy0000 Hllty Canım sakin kalmaya çalış.Hersey çok kolay olacak. Boş yere niye bu kadar stres yapmışım kendimi germişim diyeceksin..
Kubrabsyg45 Hllty kuzum ben dün öğlen doğum yaptım. 26 saat uykusuzluk çektim. Karın açlığı falan da vardı. Normal doğumdu benim ama susuzluk çok kötüydü sağolsunlar arada pamukla bir iki damla da olsa verdiler dudaklarımı ıslattılar. Ama sonu güzel olacak. Değecek emin ol. En azından hemen 2 dk da alıp çıkacaksin ben gibi saatlerce çekmezsin. Normalde olsa ağrı dikiş oluyor illa bu bebek çıkacak bizden. Dayanmaya çalış bebiße güç ver
Hllty Bzdmr saol canım inşallah bakalım panik atak falan geçirmem inşallah çok korkuyorum eşimde doğuma giricek belki o rahatlatır biraz beni
Hllty Kubrabsyg45 saol kuzum dua edin ya çok korkuyorum valla inşallah bebeğimle rahat rahat ilgilenebilirim
Anneperi Kubrabsyg45 26 saat mi gerçekten tebrik ederim hep analığı sonuna kadar yaşamak istiyorum dedim geçen doğum hanede bağırış duyunca Allah’a dua ettim hepimize yardım etsin inşallah
Maysalina Hllty korkmayın cesaretli olun bende suni sancıdan çok korkuyordum, 5 gün önce 12 saat suni sancı çektim sonra kızımı kucağıma aldım tüm ağrılara değmiş 🙏dualarım sizinle ,sağlıkla kucağınıza alın inşallah🌸
Plnpars Hllty hic korkma canım.belden uyustukdan sonra hiç acı sizi olmuyor .doğumdan sonra da 3 4 saat aç kaliyorsun doğumda sakın kafanı oynatma anestezi varken ben son dogumumda yaptık hala baş ağrım var .bebeğe bakmak için kafamı çevirdim cevirdigim bölge zonkluyor.duz yat en fazla 45 dk sonra çıkmış oluyorsun bolca dua et doğum anında dua kapıların açık oluyor.ilk gazdan sonra 4 saat sonra falan yürüyüşe gecersin.kalkarken yere bakma 2 kolunada biri destek versin öyle kalk oda içinde küçük tür at otur ve sade Nescafe ve bitter çikolata ye çok yeme ama çikolatayı ilk wc den önce yemek yasak.2 tablet falan en ağzında canım spinal ağrısı da kalmaz.bebisine kavuscagin için zaten inan sonrasında ağrı hissetmiyorsjn.benim 4. Günüm bugün az önce çamaşırları topladım kaldırdım simdi kahvaltı hazirliyorum .hiç kendini güçsüz hissetme .herşeyi halledersin korkmadan zaten doğum anından sonra sana garip bir güç gelecek işte oda annelik bence ❤️
Aynenkanka Plnpars ayy ne güzel yazmışsınız ya 🥰 hayırlı olsun sizin de bebeğiniz Allah sağlıklı uzun ömürler versin hep beraber inşallah 🙏🙏
Plnpars Aynenkanka çok teşekkür ederim size de hayırlı doğumlar olsun.bugun birazdan oğlumu yoğun bakımdan almaya gidicem hamile duası kabul olur derler bana bı dua ederseniz çok sevinirim ❤️size de sağlıklı doğumlar olsun
Aynenkanka Hllty canııım kıyamam korkma ben de henüz doğurmadım ama sana tecrübe anlatamam ama düşünce her şeydir emin ol güzel düşün rahat keyifli karşıla bu mucizeyi Allah yardım eder merak etme 🥰🙏