Kubrabsyg45 Pazar gecesi üst üste post açtım görenler olmuştur. 10 gün önce nişanım geldi ama hiç tık yoktu. Pazar gece 12 de yeniden leke kanama gördüm saat 4 e kadar kasılma saydım ve 5 de hastaneye gittim. Sıfır açıklık var dediler. 8 de gittim tekrar biraz yürüdüm derken açilma 4 cm olmuş.daha 1 saat bile sürmedi 6 cm olmuştu.dogumhane aldılar beni ama hiç 100 den inmeyen dakiak da vuran sancım vardı. Doktorlar gelen giden bu nasıl ağrı dediler. Sıfır açılma ile gittim 8den 11 e kadar 8-9 cm açılmam olmuş. 11 den sonra o 1 cm bı turlu gelmedi ama ben bittim artık ağrılarm şiddetlendi alın artık sezeryanla dedim yolun sonu olduğu için 3 e kadar o 1 cm bekledik tık yok. Ben artık ağlamaktan ağrıdan delirdim en son doğumhane aldılar beni birkaç ıkınma oldu ama belli dar gelişli.🥺 Doktor acaba sezeryana mi dönsek dedi diğeri hayır kesikle vs idare edelim indirmeyelim dddi 3 4 ıkınma sonrası bebeğim artık gelmişti. Herkes aaa aaa deyince birşey oldu sandım meğersem bebeğimin ağzında diş varmış 😀😀😀 hastane de meşhur oldu gelen giden dişi olan bebek diye sevdi gitti. Çok dikiş attılar hemde çok. Ama onu gördükten sonra herşey geçti gitti
1anne2bebek__ Kubrabsyg45 gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sağlığına kavuşsun hemencecik gelsin evine 🤍🥰
Kubrabsyg45 Özel plastik cerrahi geldi ve bebişin dişini çektiler banada hatıra olarak verdiler. Çıkarsa yutarsa diye mecburen gitti dişiii. Şimdi hastanede meşhur oldu derken bebek nefes alamıyor burnu tıkalı ememiyor ağlayamıyor 🥺 içim gitti onu öyle görünce gündüz 3den gece 2 kadar benle olan bebeğime artık 3 4 defa oksijenden sonra küvez dediler. Bı anne sevinir mi hiç çocuğun yanından gitmesine…. Ama o kadar kötüydü ki saatlerdir içim yanıyordu o nefes alamadıkça. Götürsünler diye dua ettim.. iyi olsun yanıma gelsin. Dua edin bize bolca lütfen 🥰🥰
burcin-2202 Kubrabsyg45 Ne güzel kavuşmuşsunuz bebeğinize ,İnşallah bir an önce iyileşir, sağlık sıhhatle döner annesinin kucağına annesinin kuzusu 🤲😊
bastet Yaaa çok şükür sağlıkla gelmiş dünyaya, Allahım analı babalı mutlu mesut büyümeyi nasip etsin inşallah, yerim onun minik dişiniii❣️Senin de gözün aydın canım 🙏
Kubrabsyg45 bastet KLORAKHANIM 1anne2bebek__ burcin-2202 Ela344 Hepinize teşekkür ederim 🥰 rabbim sizleri de bian önce kavuştursun inşallah 🎈
binnur64 Kubrabsyg45 dikişler kendiliğinden yok olan dikişlerden mi oluyo yoksa tekrar aldırmak için gidiliyo mu
Kubrabsyg45 Linasel oluyor illa ki. Kesilirken de dikilirken de iğne batması gibi bişey hissediyorsun canım. Doğumun rahatlığından sonra o da pek bişey değil 😀
ikikedi-birbebek Kubrabsyg45 Hamileliğim boyunca sürekli kalsiyum ve demir yapan şeyleri yedim canım çektiği için 😂 banada eşim çocuğu 32 dış doguracaksin diye dalga geçiyordu 😂 başlığı okuyunca gülmeden edemedim 😂🥰 Rabbim yavrunuzu size bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah 💞 Çok geçmiş olsun çok çabuk toparlanirsiniz umarım 🥰💞
Kubrabsyg45 ikikedi-birbebek ahaha dogurdun mu bari 😀 bende inanamadım ama oluyormuş demek ki 😀 eşin haklı
Dolphin16 Maşallah size ve dişli bebişe 🧿❣️ Allahım sağlıkla bir an önce gelsin yanınıza sağlıkla huzurla mutlulukla büyüsün 🤲
Mutlulukkk Kubrabsyg45 yaaaa onun dişini yesinler salak seyy 🤭🤭🤭 Allahim ya rabbim maşaallah 🤭 burda baska biri de yazmsti bebegim disli dogdu diye ama meger eşide disli dogmus😊 cok fazla kalsiyum mu aldiniz nedir 😂😂 neyse, suan bu skintilari yasamasina uzuldumm☹️ rabbim tez vakitte şifa versin bu mubarek gunde. Size güç kuvvet versin. Hemeeeencicik kucaginiza alip evinize dönmeyi nasip etsin 🤭
Kubrabsyg45 Mutlulukkk Allah razı olsun 🎈 iyi olacak inşallah 🤲🤲 banada sordular sende yada eşinde oldu mu diye ama kimse de yoktu. Anormal bizimki 🤦