Kubra0426 Kızlar 32. Haftaya giriyorum midem yanmam hasımsızlık gece yastığa başımı koyduğum an başlıyor asla uyutmuyor gram uyumuyorum ne olur gece boyu uyutucak öneri verin süt içiyorum bi yarın saat etki ediyor tekrar başlıyor ağlıcaam artık
SheeR Kubra0426 yeşil elma ve kahvaltılık helvayı deneyin bende 23+3 haftalığım ikisi rahatlatıyor beni
bahtsizbedevi Kubra0426 bence süt veya şurup bi iki saat yanmayı baskılıyor sonra daha şiddetli oluyor. Son 2 ay mide yanmasından mahvolmuş biri olarak sizi ümitsizliğe sürüklemek istemem ama doğurana kadar hiç bi şey fayda etmiyor maalesef. Beni elma ve leblebi rahatlatıyordu biraz ve sol tarafa uyumak
ikikedi-birbebek Kubra0426 Sade soda ve soğuk sütle dost olduk günde 4-5 kere buluşmadann olmuyorrr 😅 aynı sorun bendede var 38+5 iz doğum geldi çattı hala yaniyoruzzz 🥺🥺🥺
Kubra0426 Tinkipinki 2 kutu gavisgon ve 2. Kutudayım rennie de aynı üst etkisi yapıyor artık onları da kullanmak istemiyorum boşuna gibi geliyor 😖
Melek___ Kubra0426 gastrit var demekki sende baya etkiliyor yani etkili bitkisel bı ilaç bilyrm ben ama hamileykn kullanlr mi bilmiyorum sorman lazım doktoruna
Kubra0426 Tinkipinki öyle canım tabi haklısın uykusuzluk zor oluyor biraz gün içinde uzanmaktan kaçıyorum artık
Ceylinmelike Bu mesajı gaviskon içerken okudum 39. Haftam ve hiç geçmedi artık su niyetine içiyorum idare ettiği kadar napalim
Kubra0426 Ceylinmelike ayy senin az kalmış kazasız inşallah 🥰 evet bende artık içmicem dedim ilaç bebeğe de iyi gelmeyeceği için boşuna kullanmamak lazım
Ceylinmelike Kubra0426 ben içiyorum ya hemde aşırı fazla içiyorum doktora bı zararı olurmu dedim yok dedi o yüzden psikolojik olarak içince rahat ediyorum yoksa kendime eziyet oluyor icmeyince
Kubra0426 Ceylinmelike haklısın yarım saat olsa rahatlattığı için senin gün içindemi oluyor yek ben ayakta yada otururken olunca kalktığımda falan geciyor uzun sürmüyor ama yatarken fena
Ceylinmelike Kubra0426 en çok yatarken oluyo ama gün içinde de çok oluyo çünkü yediklerime pek dikkat etmiyorum yağlı baharatlı felan yiyorum iyicene tetikliyo
Sefanur_00 Kubra0426 canım merhaba 6+4te bebeğin kalp atışını dinleyecekti doktor ama duyulmadı siz kaçıncı haftalarda duydunuz bebeğinizin kalp atışını? Perşembe günü bir daha çağırdı yine duyulmazsa sağlıksız gebelik gebelik sonlandırılır dedi 😢bize dua eder misiniz rica etsem 🥺
Kubra0426 Sefanur_00 geç döllenme olmuş olabilir canım bende 6+4 duydum ama aslında 8 haftalıktı geç döllenme vardı bende duyarsın içini ferah tut 8 e kadar yolu var