Zeymommy Cuma günü 10 haftalık bebegimin kalbi durduğu için kurtaj oldum kızlar. Bekleyen herkese ve bana bir an önce nasip olsun inşallah. Daha 1 hafta olmadi ki eltim bebeği için bebek mevlütü yapacak. Ben şuan ki psikolojim ile mi alındım bilmiyorum ama daha bebeğim için üzülürken kirildim açıkçası. Bir 10 -15 gün sonrada yapabilirdi. Sizce düşüncem yanlış mi ben mi hassasım fikirlerinizi alabilir miyim🙄
SiriusA Zeymommy öncelikle geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda en hayırlı şekilde bir bebiş nasip eder Allah 🙏🏻 bence kırılmakta haklısınız. Hassas bir konu. Ve çok yakınınız.
mickey Zeymommy Öncelikle geçmiş olsun. Adı üstünde elti. Bence fazla takılı kalma bu tür şeylere kendini yıpratma çünkü senden değerlisi yok bu hayatta. Yaşamış olduğun şey sadece senin için acı bir olay başka insanlar için değil. Ben aylar öncesi babamı kaybettim. Kendi eltim ne baş sağlığına geldi nede aradı hiç bir şekilde irtibat kurmadı. Oysaki benim için ne acı bir olaydı ama kimsenin umrunda olmuyor maalesef hala hayatlarına devam ediyorlar. Belki de senin canını yakmak içinde yapmış olabilir tam olarak bilemiyorum tanımıyorum çünkü o kişiyi. Takmıyormuş gibi yap. Üzmemelisin kendini hayat devam ediyor.
mickey Zeymommy Ha bir de; 2 yıl önce bende kürtaj oldum. Aynı kalbi durmuştu. O zamanda da geçmiş olsuna gelmedi yanıma. Biz onlara misafirliğe gidince bana laf sokmaya çalıştı. Kürtaj olmuşsun hiç demiyorsun haberimiz yok falan dedi. Bende herkesin bilmesini gerektiren bir durum değildi dedim tebessüm ettim geçtim. Çünkü biliyorum amacı hep canımı acıtmak. Tam tersine mutlu olup takmadığım zaman kuduruyor 😀
dexter Zeymommy canım Allah sbaır versin. anlattıklarına bakılırsa raz duyarsız davranmış, insanlar bazen kendi başlarına gelmediği sürece acımasız olabiliyor
cnarinannesi Oncelikle hem gecmis olsun hem basın sagolsun diyorum senin için çok hassas bir durum bende 5 aylıkken kalbi durdu normal doğum şeklinde doğum yaptım ve piskoljik olarak çöküntü diyebilirim ama 3 ay sonra hamile kaldım doğum yaptım hersey allahtan sıkma canını Diğer konuya gelirsek eltin kuranı ayarladiysa gün olarak bilincsiz oluşan birsey se birsey diyemem ayarlanmış biseydir erteleyemez ama senin kurtajindan sonra oluşan bir durumda biraz daha hassas davranabilirdi die düşünüyorum yine de kötü düşünme bırak herkesi kendi haline herseyi Allah goruyo nispet yapıyorsa da Allah bilir
dexter cnarinannesi Allah sabır versin. 5 ay çok büyük puhtılaşma sorunu yüzünden mi? sağlıksız gebeliklerde kalp durması ya da düşük oluyormuş o yüzden doğsaydı sonra kaybetseydiniz çok daha yıkıcı olurdu. Allah sabır versin
Zeymommy Bebeğimiz 4 aylık oldu yapacağım ama havalar az ısınınca diyordu yani planlı değildi yeni ayarlanmış bir organizasyon oldu. Allah’a bırakıyorum ama gücenmedim dersem de yalan olur
GamzeBerkant Zeymommy bende ıkı yl once kurtaj oldum 11 haftalıkta, kalbı durdu , anlayabılıyorum hassasıyetını, gıtmezsın olur bıter, sen haklısın cunku yakının
MorKelebek54 Zeymommy ne olursa olsun bebeğinizi kaybettiniz, bence beklemeleri gerek bence. Cuma günü kürtaj oldunuz fakat bebek mevlüd ne zaman onu anlamadım kuzum. Çok yakın zaman fayda yanlış bence en azından 10 gün kadar beklemelesini beklerdim ben ama herkezde aynı hasassiyet yok naalesef ki o da bı anneyken senin acını görmezden gelip yapıyosa bilemem. Kaldı ki mevlüd te bebek mevlüdü yani daha çok yara alabilirsiniz bu konudan.
Zeymommy MorKelebek54 cuna günü kürtaj oldum perşembe günü mevlut yapmaya karar vermiş. Daha agrım ve gönül acim varken… aramızda iyidir aslında o yüzden dusuncesizligine daha çok kirildim.
Ardakumsal Zeymommy bende bundan 7 ay önce 7 haftalık düşük yaptım Rabim tez zamanda kucaklarımızı doldursun 🙏 eltiye gelince eltii işte napacaksın benim eltimde ben düşük yaptıktan sonra eve geldiğimde benım gözlerimin önünde daha acımı sindirmemişken bebeğini aldı kucağına sevdi o kadar zoruma gitiki Cok üzülmüştüm ama yapack birseyim yoktu
Zeymommy Ardakumsal amin sağlıkla isteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim. Çok zormus gerçekten. Hayırlı güzel haberler alalım.
MorKelebek54 Zeymommy bu kadar duygusal düşünmen çok çok normal kuzum keşke o da bı anne olarak duygusal açıdan bakabilseydi kuzum
3MelekAnnesiiii Zeymommy insanlarin bu kadar kotu olucani tahmin etmiorum ya. Sen dusuk yaptin diye sana inat mevlut yapicani sanmiorum. Bende 3 kez dusun yaptim eltim yok ama olmus olsaydi galiba takmazdim kendi halimde kendi acimi kendim yasardim hic dusunmezdim bile.. bana inat yapiosun diye de tavir yapmazdim ama o piskolojiylede davet et se bile gitmezdim durumdan dolayi.. cok gecmis olsun cennet kusuna insaAllah cennete kavusursunuz♥️ sikma canini boyle seyler icin. Dilerim Allahim tekrar nasip etsin🤲🌹
Zeymommy 3MelekAnnesiiii çok teşekkür ederim bende tavırlı değilim ama içten içe kendimce gücendim bende gitmeyeceğim psikolojim olarak bile iyi değilim çünkü çok sağ olun…
Aysll33 Zeymommy kendi isteginlemi kürtaj oldun canım benimde 10 hattalik ama ewde düşmesini bekliyorum
Zeymommy Aysll33 hayır kontrolüm vardı doktor acil bir şekilde kürtaj olmam gerektiğini söyledi canım. Kendin düşürmektense kürtaj olman daha iyi bence devlet hastanesinde genel anestezi ole oldum size de çok geçmiş olsun.
3MelekAnnesiiii Zeymommy yani canim zaten bu durumda kimse senin gitmeni beklemez.. cok gecmis olsun tekrar♥️🌹