ArvenMom sevval04 kahvaltı da yumurta kaşar ağırlıklı akşam et balık tavuk dönüşümlü yiyiyorum sonra meyve ağlırlıklı kuruyemiş falan yiyiyorum pekmez
Fatmanur8 sevval04 kahvaltı da yumurta beyaz peynir domates yeşillik çay dışında bi şey yiyemiyorum öğlen de meyve yemeğe çalışıyorum akşam da hafif yemekler yemeğe çalışıyorum diğer türlü mide bulantım oluyor sizin nasıl
Hizligonzales sevval04 kahvaltida yumurta kaşar ceviz tahin pekmez patates degisiyor cesitlendiriyorum bazen kasarli tost yanina yine ceviz salatalik domates seklinde ara ogunde muz nesquikli süt aksamda et tavuk sebze sirayla degistiriyorum.
sevval04 Fatmanur8 benim bulamtılarım geçtiği için aksam biraz daha kuvvetli yemeye çalışıyorum kahvaltım sizibki gibi oluyor genelde ama öğlende bir seyler atıştırıyorum
sevval04 Hizligonzales sabah kahvaltısında bende muhakkak yumurta peynir ceviz tüketiyorum öğle yemeği yemiyorsunuz sanırım bende genelde hafif yiyorum 1 kase çorba veya yulaflı yoğurt yiyorum aksamda et tavuk veya bakliyat bazende sebze
Hizligonzales sevval04 evet ogle yemegi alışkanlığım hic olmadi yedigim zaman aksam yiyemiyorum o yuzden meyve kuruyemis sut yogurt seklinde gecistiriyorum oda hamile oldugum icin normalde onuda yemem😄