Merhaba kızlar açık açık yazacağım. 5 yıllık evliyim ilk bebek istediğimde doktora gittim iyi huylu tümör çıktı ameliyat oldum sonra hiç bir sorun yoktu artık bebek düşünebilirdik. 2 sene olmadı sürekli doktorlara gittim hiç sorun yok stresten dedi. 1. Hamileligimde (doktora gidicem zaten diyip ilişkiden sonra hiç beklemedim hemen duşa girdim o anda tutmuş maalesef düşük oldu) 1 sene dur dediler ben dinlemedim 6 ay boyunca denedim gene olmadı gene ümidi kestim ve gene tuttu bu seferde kalbi durdu dediler ama kan pıhtılaşmasi oldu. Sonra daha çok stres yaptım ve tüp bebeğe geçtim artık. Aslında stresi bırakınca oluyor ama tam anlamıyla sorun var mı onlara da baktırmak lazım. T rahimmis benim boşu boşuna 4 senemiz gitti en başta buna bakilmis olsaydı belkide bukadar zaman kaybı olmayacaktı. Benden sizlere tavsiye düzgün bir doktora ki bence tüp bebek merkezine gidip ne var ne yok öğrenin sonra isterseniz başka doktora gidin. En iyi tüp bebek merkezindeki doktorlar bakıyor herseye. Bu süre zarfında 2 kez rahim filmi çekildi T rahmi hiç biri söylemedi. Cd lerim aldım tüp bebek merkezine götürdüm onlara bakarak söyledi doktor tekrar film de istemedi.