BeatifulAngel Tavsiye vereyim ama biraz da korkuyorum bu tavsiyeyi verirken. Ben 38 haftalıkken başladım ağır kaldırmaya, 5-8 kiloluk şeyler, normalde zorlamazdım kendimi, ama doğuma hazırlık olsun diye de 35 haftadan hurma yiyordum , bir de duş almayı öneririm
ronii47 Hizligonzales cumaya kadar hepsini günlük olarak yapacam inşallah açılmaya yardımcı olur. Açıklığımın olup olmadığını da bilmiyorum kontrol edilmedi daha
semii ronii47 Bende 39+5 teyim . Açılma nerdeyse yok bir parmak ucu kadar bebekte tam inmemiş -2 de dedi. Perşembe tam 40 olacak ne yapacağımızı duruma göre konuşuruz dedi doktorum. İnşallah kendiliğinden gelir perşembeye kadar suni verilecekse bile açılmam olsun artık bu durumda normal olmaz diye düşünüyorum ilk gebeliğim pek bilgi sahibi değilim ama inşallah kontrole kadar belirtiler çoğalır en azından 😞
ronii47 Mirayhilal1 evet son ayında şeker çıktı. Bide bu sebeple bebeğin suyu da fazla. Günde 5 defa şeker ölçümü yapıyorum evde. Bebek için tehlikeli dedi şekerin yükselmesi
Rabissh ronii47 benim hemşirem bana demişti ki dogumumda hurma ye bol bol böğürtlen cayı iç merdiven in cik öyle öyle açıklık olur demisti öyle yaptım ilk kızımı o şekilde doğurdum korkutmak istemem yaşamadım suni sancı çok fena oluyo demişlerdi Allah bı avazda kurtarsın inşallah