gayecam nevamine ben 35teyim yarın veya öbür gün gideceğim ağdaya. Doktorum gidebilirsin sorun yok dedi 🤰🏻
efeninannesiii_ nevamine ben 35.haftada yapmaya calıstım ama nedense asırı canım yandı. Sanırım ödemden kaynaklanan bisey. Bacaklar ve kalçadan asırı kilo aldığım için olabilir😢
Ebrarkubra efeninannesiii_ hormonlardan kaynaklı gebelikte cilt hassaslasıyormus diye biliyorum ondan kaynaklı da olabilir
Seymaycsy nevamine valla ben bayadır gidiyorum hiç bir sorun olmadı öyle bşey olcak olsa kuaför yapmaz bnce son gün bile gelenler oluyormuş
efeninannesiii_ Ebrarkubra yani hangisi bilmiyorum ama benim canım yandı Bayaa yarıda bıraktım. Bu zamana kadar hep ağda yapmıştım
Ebrarkubra efeninannesiii_ zorlamayın kendinizi doğuma kadar farklı yöntemlerle idare etmeye bakın derim😊
SheeR nevamine valla ben doğuma gitmeden 1-2 gün önce gideceğim sezeryan olacağı için 1-2 gün öncesi daha iyi olur diye düşünüyorum
elmaliiturtaa nevamine ben normal doğum bekliyordum o yüzden 37. Haftada gittim tam 1 hafta sonra sezaryene alındım 😂