Mirayyavuz Kızlar 25 hafta olduk belimde karnımda bacağımda kasılma ağrı var, bazende bacak damarlarım çekiliyor sanki kücülüyor açılmayacakmış gibi oluyor bu durumu yaşayan var mı bu haftalarda sancı olacak diye korkuyorum anlayamıyorumda😔
Ledeyna Mirayyavuz ayni sorun bendede oldu doktora soyledim magnezyum basladi sende soyle mutlaka cok kotu bisey gercekten gecmis olsun 🙏
Gozde Mirayyavuz dönem dönem aynı kasılmalar kramplar bende de oluyor 25.haftada iyice sapıttı 😞 hamileliğimin başından beri magnezyum kullanıyorum maalesef fayda etmiyor bende. Böyle ağrılı dönemlerde bol su içiyorum süt yoğurt tüketimini arttırıyorum ve akşamları düzenli çok sakin yürüyüş yapıyorum bir nebze olsun rahatlatıyor
Lavin Mirayyavuz bebek bir yerde toplaniyor mu peki canım çünkü ben o dönem hastanede yattım enfeksiyon olabilir doktora gitmeni tavsiye ederim öyle birşey varsa ki Allah korusun şuan çok kuçuk durdurmak için ilaç verip gelişimi hızlansin diye iğne vururlar merak etme canım
Mirayyavuz Hilalakar dün acile gittim idrar temiz çıktı ultrasonda da iyi dediler alttan muane istedi ama kabul etmedim bilemiyorumki erken doğum korkutuyor gerçekten
PamukAnne Canım bende 25 haftalıgım magnezyum verdi kasılma için sabah akşam içiyorum. Benimde suyum fazlaymış karın gerginligm ondan dedi yine de bir görün bence doktoruna
Mirayyavuz PamukAnne bacak kasılmaların oluyor mu seninde beni dün gece uykumdan uyandırdı 😔 Magnezyum 2gündür kullanıyorum umarım işe yarar🙏🏻
Mirayyavuz Blgoez Gozde Gamzedeniz Ledeyna kızlar çok teşekkürler gerçekten dediklerinizi dikkate alıcam korkuyodum bende sancı vs diye inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi🙏🏻❤
Gamzedeniz Magnezyum ve kalsiyum takviyesi alabilirsin doktorunun önerdiği ilaçlarla.ve mutlaka uyumadan önce sıcak suyla bacaklarına masaj yap sonra yatağa gir faydasını göreceksin ihmal etmezsen..kramplara çok iyi geliyor.
zxcvbhgfd Mirayyavuz slm canm suan 33.haftamdayım senn haftalarında bnde de vardı aynı sıkayetler ki kramplar hala mutlaka oluyor kendini sıcak tutman onmlı kramplar için korkma normal seyler canm bunlar Allah şifa versin 💕
Mirayyavuz Lavin idrar enfeksiyonu mu diyosunuz acaba? İdrar yaptırmıştım temiz çıkmıştıı ama dikkat edicem söylediğinize🙏🏻🙏🏻
Melikehatice Bende 25 haftaliğım benim de bi kac gündür ufak ufak kasılmalarım var endise etmemis değilim