Dilan-Bayat Arkadaşlar merhaba biraz önce gebelik testi yaptım silik bir çizgi çıktı bakabilir misiniz gebelik var mı?
Patito__ Dilan-Bayat Benimkilerde bole cikmisti ikiside ayni anda yaptigim test 2-3 dkkda cikti. Bence snnde var
Patito__ Dilan-Bayat evet verdim 50 cikti daha cok yeniymis :) sizinkide oyle bnce adet ne zmndi Tesekkur ederim Allah razi olsun ♥️
Patito__ Dilan-Bayat test varsa tekrr yapin veya sabah ilk idrrla yapin bnce bn emin olmak için ikitane yapmistm en iisi ole kana gitmedn emin olmak dha rahatlatiyo
Blue9817 Daha çok yeni bence ondan böyle silik cıkmış olabilir kan testi ver adetin kac gün geçti oda var
haticecaliskannnn Test fotoğraflarını nasıl yüklüyoruz bende bir soru sorcam da fotoğraf yukleyemedim
Patito__ haticecaliskannnn ana sayfadan resim yukle var ordan resim yukle ve sonra linki kooyala buraya yapistirin
Patito__ haticecaliskannnn bu test bozulmuş cnm test yaparken uzerinde 3-4 damla yaziyorsa 3 damla damlatin yani azı cunku cok olan bazen testi bozuyor ve sabit biryerde tutun. Bence trkrr yapin