Minezra Alpereninannesi4150 ilk iki hamileliğim bulantıdan haraptım çok kısmuyordum ama yiyemiyordum kız ikiside şimdide 4.5 haftaşık hamileyim hiçbir belirti yok bakalm
Alpereninannesi4150 Poncik38 genelde erkek bebek öyle olur diyorlar ilk oğlumda ben hiç birsey yaşamadım bunda da yaşamıyorum acaba Buda mı erkek DİE düşünüyorum tabi ilk önce sağlıklı olmaları🥰
Alpereninannesi4150 Minezra ay çok minnoşmuş seninki sağlıkla al kucağına canım Allah gönlüne göre versin belki ilerleyen zaman da gösterir belirtiler 🥰
Poncik38 Alpereninannesi4150 benim ki kızdı. Mesela bu ikinci hamileligm zor geçiyor cinsiyetini bilmiyorum henüz
Emnbhdr- Alpereninannesi4150 ilkinde tek bir sefer dahi bulantı kusmam olmadı nasıl hamileyim ben diyordum..ikinciyi bekliyorum henüz belli değil cinsiyet ama ogurmekten kusmaktan ölüyorum
Papatyaa_01 Alpereninannesi4150 evet ben bulantı kusma aşerme duygu değişimi hiçbiri olmadı :) sadece 30 haftadan sonra biraz ağrılar sızılar olmaya başladı onlarda normal artık yani ağırlaşınca :)
yinehamile Alpereninannesi4150 ben hiç yaşamadım ilki kızdı, şimdi yine aynı şekildeyım bu ise erkek.
Gizemlibirisi Alpereninannesi4150 ilk kızımda da öyleydi şimdi ikincisi de kız yine öyle.ultrasonda görmesem inanmam hamile olduğuma.hatta eşim bile inanmiyodu doktorla konuştu :) hiç belirtim yok hiç ilaç vs de kullanmam herseyi yer içerim.17 haftaya giricez hiç karnım yok.