Maya123 Güzel hamisler kacinci haftada catlaklariniz olusmaya başladi neler kullandiniz tavsiyeleriniz nelerdir
Mirage06 Maya123 30+3um 4.ayimdan beri bebek yagi kullaniyorum catlagim yok simdilik :) eski catlaklarim var ama meyilliyim aslinda bende merak ediyorum catlicakmiyim :)
Nurcanduru 20 li haftaların sonlarına doğru başladı ve ne kullandıysam fayda etmedi göbeğimin alt kısmından korkuyorum o derece oldu çatlaklarım maalesef berbat halde 😔
Maya123 26 haftaligim daha catlagim yok kakao yagi badem yagi zeytinyagi.karisimi yaptim onu kullaniyorum acaba catlarmiyim diye merak.ediyorum
EmineYldz ben 22. haftamdayım Allaha şükür şu aşamada çatlamadım ben önceden de çok yağ ve losyon kullanıyordum.. Hamile olduğumu öğrendiğimden itibaren daha dikkat eder oldum.. Hindistan cevizi yağı ve kantaron yağı kullanıyorum ikisinin de 100 de 100 olduğuna emin olun yeter.. İnşallah böyle çatlaksız devam ederiz:) amin
Annecik999 Şaka gibi ama 39+3 sabahı bir uyandım ki hiç çatlak olmayan karnımın altında yarıklar oluşmuş 😭 doğuma belki de günler kala olacak şey miydi
aysegulckr 39+2 yim hiç çatlamadım. İlk 4ay Hindistan cevizi yağı kullandım. 5. 6. Aydan sonra lierac kremi kullandım.son günlerdeyim umarım çatlamadan biter🙏
kbradefnem60 26 27 gbi sagli sollu belim çatladı braz braz .simdi 36 haftaligim karnimda olusmaya basladi hindistan cevizi yagi sürdüm bebek yagi sürdüm engellemedi malesef 😕