mrsperaa Pelikan07 Sonuç 7 çıkmış 5 ve üzeri gebelik olur 48 saatte bir artması gerekir takibini yapın
Pelikan07 Tusemciiim evet bacım ama dış gebelik olabilirmiş anlamadım ki tam sınırda 3 haftalık sanırım
Pelikan07 MelodyFairy peki regl 1 ay gecikmesine rağmen 7 çıkması çok az değil mi sizce ? Neden olabilir acaba
Turgutaykader Pelikan07 belki kist vardi regl ondan gelmedi o sirada yumurtlamada gerceklesti olabilir kotu dusunmeyin aynisini bende yaptim ama siz yapmayin bu mubarek gecede rabbim dileyen herkeze hepimize versin.Ayni saatte ayni verdiginiz yerde 2 gun sonra testi tekrarlayip etiketlerseniz sevinirim .Allaha emanet olun dualarim sizlerle
Pelikan07 CayGetireyimMi yaa öyle mi 🥰 Peki birşey sormak istiyorum ben şubatta hiç regl olmadım 1 ay gecikmeye göre bu değer düşük değil mi sizce ?
CayGetireyimMi Pelikan07 1 ay gecikmeye göre düşük evet ama geç dollenme olabilir ilk gebeligim de 10 gün gecikmeyle 400 değerle öğrenmiştim. Arkadaşım 10 gün gecikmeyle 5 le ogrendi beta degeri sandigimizdan karışık. 2 gün sonra tekrar kan ver umarım düzenli artar 🫠
MelodyFairy Pelikan07 regl olmayınca yumurtlama da olmayacak anlamına gelmez belli ki geç olmus yani böyle düşünüyorum geç diye
Ardakumsal Pelikan07 cok hayırlı olsun En son Ki adetiniz Hangi gündü benimde 1 ay gecikme Var İnşşlah bende pozitifi görürüm
dexter Pelikan07 normalde referans üst değer 5 oluyor burda 7, belki kendi sistemleri farklıdır. benim 5 haftalık falandı 479 çıkmıştı, zaten başlarda çok yüksek olması da sağlıksız gebelik anlamına gelebiliyo, dua et iyi düşün iyi olsun