Sevilay_1 Kızlar göğüs pompası almayı düşünüyorum çok az bi zamanımız kaldı doğuma lansinoh tekli manuel olan ve wee baby tekli elektrikli olan arasında kararsız kaldım daha önce kullananız varmı yada başka marka kullanıp memnun kalanlar varmı
Sevilay_1 nazsenturk-60 manuel oda galiba elektirkli ve manuel arasında kaldım çokta para vermek istemiyorum açıkçası nasıl kullanımı kolaymı
Sevilay_1 Ahsenveannesi yok çalışmıyorum şuan ama bi yere gideriz vs hastanede süt gelmez öyle sağıp eve bırakmıcam
Mihsu Sevilay_1 mochi emzirirken genellikle diğer memeye takılır vakumlu olduğı için emerken diğer memeden süt aktıkça toplar en iyi verimi diğer meme çalışırken verir . mesela ben süt sağarken diğerine mochi takardım birleştirirdim. ama süt sağmayı bir sene bi fiil yaptım buzlukya stok yapmak için hep sütüm olurdu kızımı emzirirdim .
Ahsenveannesi Sevilay_1 o zaman manuel is görur ben çalıştığım için elektrikli aldım ama evde olsaydım almazdım çünkü elle bile çok rahat sagiliyor biraz uzun sürüyor elle ama pompa şart değil yani manuel de işinizi görür
Gizemcikkk Oğlumda ilk 4 ay bir çok marka kullandım. Lansihon çiftli kullandım en memnun kaldığım oydu. Süt bile arttırdığını düşünüyorm. 4.ayın sonunda oğlum emmeye başlamıştı yedek agzı vs de var şimdi kızımda kullanıcam allah nasip ederse🙏🏻
Kiwi12 Sevilay_1 ben çok memnun kaldım bu hamılelıgımdede kullanıcan ilk başlarda bende yanlıs kullandıgım ıcın basaramadım ama yardım ıstedım musterı hızmetlerınden daha sonra hıc sorun yasamadım acısız çok güzel durumu sagıyrdum ozeşşıkle emzırırke çn güzel sagıyor
Edafmo Sevilay_1 lansinoh kullanıyorum tekli elektrikli. Özellikle kızımın kiüvez sürecinde elim ayağım oldu çok memnunum