AsyA_34 Kızlar rahim filmi çekildikten sonra doktor nezaman için ilişkiye girebilir siniz dedi ? Belirli bir süre veriyor mu ve korumalı korumasız mı
Ozgeeeee34 AsyA_34 bana doktorum söylemedi ama etraftan duymuştum 3 5 gün girme enfeksiyon olabiliyor diye
nazsenturk-60 AsyA_34 bebek istiyorsanız korumasız. Ama o ay radyasyon aldığınız için sanırım doktorlar o ay önermiyo. Hsg çeken doktorunuz uyarmış veya bilgi vermiş olması lazım.
Buseka AsyA_34 bir süre veriyor toparlanma süreci vs ilişkinin her türlüsü yasak oluyor onu doktor bilgilendiriyor yaptırdıysanız doktor söylemediyse bir sorun sormadan yapmayın 🥰
pembemor25 AsyA_34 1 hafta kadar yasaktı yanlış hatırlamıyorsam antibiyotik kullanmıştım o süre de zaten filmden dolayı
8143 Bence korunun geçen ay ben cektrdim korunsun ama ilişki sırasında yanma oldu benim bnce biraz sıkın dişinizi hem radyasyon alındığı için
Julyyy AsyA_34 benim doktorum 1 gün ara vermemi daha sonra gün aşırı ilişki önermisti.. iki kere çekildim ben canım ikisinde de aynı ay hamile kaldım.. Allah herkesin gönlüne göre versin 🌹🙏
Patito__ AsyA_34 bana 2 gun demisti. Enfeksiyon riski olmasn ve zten braz kanamam olmstu bn 4-5 gun korundum sonra bir sorun uasamadm skur
Aslhnam AsyA_34 yooo hayır ben bu ay çektirdim 1 gün sonra ilişki yaşadım şükür bir şey olmadı tabi kişiden kişiye değişiyordur geçmiş olsun 💐
Canimucizem AsyA_34 bana doktorum çekilen ay koruma vermişti radyasyon nedeniyle tehliye atmayalım dedi regly oldum sonra ki regly gelmeden hamile kalmışım nasıl oldu anlamadım inanın çok etkisi var bilseydim 3 yıldır hiç cektirmezmiydim
Canimucizem AsyA_34 hadi bakalım hayırlısı ile güzel haberler alırsınız insllah o kadar çok var ki rahim filmi çekimi sonra hamile kalan biri de siz olursunuz inşallah 🤍