Gamzeucan Bugun bebeğim 33 hafta dogru 1800 gram dyalrnınızı istiyorm allahım mübarek günde herkesin evladına saglık verisn
beyzacmvrc Gamzeucan hiç korkma ben 700 g doğmuşum 26 sene önce hastane hizmetleri bu kadar gelismemisken hayata tutunmusum bak şimdi anne olmayı bekliyorum 😊 inşallah senin bebeğinin süreci de hayırlısıyla geçecek 🥲
Nesli8181 Gamzeucan ben de 31+4 günlük doğum yaptım 49 gün oldu dört gün küvez de kaldı 1200 gram doğdu
Shura Gamzeucan ayyyu 33mü😪😪😪 bende o zaman dogurcaktım allahm travmalarım geldi.. simdi 34 haftalıgım insallah biraz daha bekletebilirim.. bebeginizi de Rabbim size bagıslasın. Saglıgı yerindedir insallah 😞 duam sizinle
Edafmo Gamzeucan rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah 🤲 bende erken doğum yaptım küvez süreci biraz stresli ama kendini iyileştirmeye doğum ağrılarını acılarını azaltmaya odaklan sütüne odaklan canım. Sağlıkla kavuşunca o günler unutuluyor. Rabbim yardımcınız olsun inşallah
Merycan65 Nesli8181 maşallah 🧿 benimde bebeğimde gelişim geriliği var 32 haftada 1300 Gr. Bu kadar zayıf doğunca sorun olmuyo değil mi maşallah sizin bebeğinizin sağlıklı olması beni çok mutlu etti
Nesli8181 Merycan65 yok sorun olmuyor çok normal doğduğundan beri sma mama kullanıyorum ve şuan maşallah 3500 kilo aldık çok şükür toparladık kendimizi
Hatice_123456 Rabbim kolaylık versin bende 28 haftalık bi doğumum var 1000gr ile dünya ya geldi 2ay yoğun bakımda kalmıştı şimdi 4yasinda gelisimide gayet iyi yaşıtlarına çoktan kavuştu