Eemoss Merhaba kızlar. 9 haftalık hamileyim şu an bir sıkıntı yok çok şükür doktor 2li test zamanın geliyor dedi sevkini açtım randevu al dedi . Perinatolojide nelere bakıyorlar down dışında gitmek şart mi siz gittiniz mi?
1prensannesiiiii Eemoss tabiki çok önemli bebeğin tüm organlarına detaylı bı sekilde bakılıyor canım ikilide risk olsun olmasın kesinlikle git
Ayssayss Eemoss ikili üçlü gibi testleri yaptırmak zorunlu değil, eğer siz istiyorsanız yaptırırsınız doktorunuz kendi kafasına göre mi randevu ayarlamış orasını anlayamadım
hulyaakgn34- Eemoss 2 li 3 lü testler ile detaylıyı birbirine karıştırmayın detaylı bambaşka bişey ve gebelikte yapılması gereken en önemli tetkik bu
Eemoss Ayssayss evet 12. Hafta yaklaşıyor sevkini açtım randevu al dedi . Detaylı ultrasonla mi tespit ediliyor her şey . Benim tüp bebek geçmişim var acaba benden kaynaklı mı sevk etti diye şüphelendim seni yeşil listeye aldım falan dedi
Ayssayss Eemoss hmm o zaman yorum yapamayacağım doktorunuzun kendisine sormanız daha doğru olur nedenini. Normalde kişinin kendi istediğine bağlı olarak yapılan testler çünkü onlar. Ben ikili üçlü yaptırmadım detaylı ultrason yaptırdım mesela