Bulbulyuvasi Bu kahverengi akinti neden bu kadar kokulu ve neden bu kadar akiskan midem bulandi artik neden oluyor bu bilen var mi illallah ettim basta normal beyaz sari geliyordu simdi kahverengi geliyor (19+0)
Gamzer Bulbulyuvasi Valla sen öyle anlatınca benimde midem bulandi🤣 Kahverengi akıntı hamilelikte normal değil doktorunu bilgilendirdin mi
Tusemciiim Bulbulyuvasi kahverengi ve kötü kokulu akıntı kesin enfeksiyon belirtisiymiş öyle demişti doktorum bence bi görünün test verin 😶🌫️
Aynenkanka Bulbulyuvasi sabah ilk işiniz sağlık ocağına gidin idrar ve kan tahlili yaptırın aile hekiminize de anlatın mutlaka yardımcı olur, sonuçlarınızı da ilk kadın doğum muayenenizde doktorunuzla paylaşırsınız
Gamzetncblkk06 Esraliiii ay benim 2 hafta oldu sıvı beyaz iğrenç bir koku bEYAZ SIVI FİTİL KAÇ KERE KULLANDIM HALA AYNI 😞demek ki doktor bebeğin aşagıda eşiği rahimi kapatmış dedi dr 24+2 çıkar inş ya yukarı 😔🤲🤲
Gamzetncblkk06 Esraliiii sezeryan ile aldıkları için normal doğum yapamıyoruz sanırım birde hep bebeğimin atışları aşağıda 🫠😕