Eemell Bilmiyorum etraftan konuşanlar yok karnın çok çıkıcak cok catlıcat demekki diyorlar korkuyorum iyice 😓😓
Ugurlugizem Ben gecen hafta ogrendım hamıle oldugumu ögrendiğim anda sıgarayı bıraktım ondan mı dır bılmıyorum ama iştahım cok acıldı gecen hafta 51 kg bu hafta 53.500 olmuşum 🙈
Eemell Valla cnm bnde gectigim iki ay adet görmedim en son ilaçla adet oldum adet göremedgm için bsya kilo aldım yani istemeyerek hamilelige kilolu başladım en son ilaç kullanıp adet olmadn 63 tm ama snra tartlmadm
Eemell Bn hiç beta hcg baktrmadm evde test yaptım cıktı hastaneye gittm ulturasnda kese göründü gecen çarşmbydı 4 haftalık dedi
Ugurlugizem Şanslısın canım maşşallah normalde gostermıyor 6 haftadan önce ben gecen hafta gıttım son adet donemime göre 5 haftadım ama ultrosonda görünmedı blogtakı kızlardada gorunmemiş daha bu hafta bakalm görünecek mi
Ugurlugizem Ben yılbası günü ögrndim o gün beta HGC 39.21 3 ocakta tekrardan degerlerime baltırdım 270 tı
Eemell Sende bi an önce ulturasnda görürsn inşllah tarif edilemz bi duygu bu arada sende bnm gibi uyuyamıyorsn sanırım .
Eymirinannesi Merhaba kızlar sata göre şu an 5+2oldum.adetimin 34.günü yani Çarşamba beta 28 çıktı sonra bakmadık. Daha önce 8haftalık düşüğüm oldu. Bugün gitsem kese görünür mü. Görenleriniz var mı?
Eymirinannesi Eemell benim geç döllenme sanrım beta düşük çıktı geçen Çarşamba. Bugüne randevu aldım bakalım
Ugurlugizem Eymirinannesi ben ilk ögrendiğimdede düşüktü 39 du 3 gün sonra 270 ti fakat görünmedi ultrosonda 9 ocakta kontrolumuz insallah görürüz 🙏🏻