Zeeynep1 busraalperen anladığım kadariyla değilsin canım benimkiyle karsilastrdim .oyle gözüküyor. Dr ye göstermiştim ben bugün. Yada erken olduğu içinde olabilir
AhmetVeMustafa busraalperen yok canım henüz olunca kırmızı oluyor beta hcg geç döllenme olabilir belki
busraalperen AsyA_34 Belirti var mı peki Bugün adet olmam lazımdı ama olmadım daha karnım belim çok ağrıyor bekliyorum bende Rabbim hayırlısını versin inşallah 🤲🏻❤️
busraalperen AsyA_34 Karnım kasıklarım ve belim ağrıyor Bekliyorum bende bi sorayım dedim bakalım hayırlısı olsun inşallah
Zeeynep1 busraalperen rica ederim umarım uzmemisimdir .bilgilendirmek için yazdım. Şuan bir kötü hissettim kusura bakma lutfen
busraalperen Zeeynep1 Yoo hayır ☺️ bi kızım var çok şükür rabbime 15 aylık 2.çiyi düşünüyoruz o yüzden rabbim olmayanlara versin herseyini hayrlısı olsun inşallah
Zeeynep1 busraalperen rahatladım gerçekten Allah bağışlasın.insallah Allah her anne olmak isteyen kadina bu duygu tattirir.insallah size de ikinciyi nasip eder.😇
adatuna Referans değeri normal olması gereken değer. 0-5 arası hamile değilsiniz demek. 0.8 sayısı ile 1den küçük bir değer. Yani hamile değilseniz demek. İnşallah Hamilesinizdir diyen yorumları görünce şaşırıyorum. Arkadaşlar çok basit bir matematik bu.
AsyA_34 adatuna Bizde kesin diye birşey söylemedik belki gecikmesi olur tekrar kan verir , burda bir çok insan öğreniyor herkes çoğu şeyi tecrübe ediyor kendi düşüncesini fikrini söylüyor net konuşmadık yani burda İNŞALLAH diyoruz .
Zeeynep1 Herkes herseyi bilmek zorunda değil. Eminim sizinde bilmediğiniz çok şey vardır. Herkes burdan fikir alışverişi yapıyor çok bilmişlige gerek yok bence.
adatuna Beni yanlış anlamayın çok bilmişlik değil fakat bunlar çok basit/ ana göstergeler. E-Nabız her kesime yapılmış bir uygulama. Bu sebeple böyle bir yorumda bulundum. İnşallah güzel haberlerler.