Nurfuracar Merhaba 4 aylık hamileyim Nerdesiyse 1 aydır her yediğimden ya da içtiğimden sonra muhakkak ağzımın için de acı bir tat kalıyor belli bir süre de gitmiyor bu nedendir acaba bilginizi alabilir miyim 🤔
H_a03 Nurfuracar aynı şey BNde de var 18 haftaya yaklaştım hala geçmiyor o tat yüzünden sürekli midem bulanıyor
Aysecan06 Nurfuracar 34.haftaya geldim hala aynı durum devam ediyor. Sürekli diş fırçalayıp dil temizliği yapıyorum
minikmucizem1_ Nurfuracar bnde 19. Haftamdayim en son ne yesem onun tadı ekşi bı şekilde ağzımda kalıyor 🤢
Ayfer- Nurfuracar ben de 3 aylık hamileyim benim de aynı durum. Çok sık diş fırçalamak ve dil temizlemek çok rahatlatıyor. Akşam yemeği erken kesmek rahatlatıyor
Nurfuracar Ayfer- ben de öyle yapıyorum yatmadan iki saat önce bir şey yemiyorum ama ona rağmen hep zehir gibi ah ah şimdiden eziyet etmeye başlıyor bize mucizelerimiz 🤭
Burcu395 Nurfuracar bende de aynı tat ya bende sormak istiyorum bunu 8 cı haftaya girecez maşallah nazar değmesin ama ağzımın içi zehir gibi ayyyy