Rmysarft Rumeysaakvs bebek kitapları okuyabilirsin canım dine yönelebilirsin bebeğin için kıyafet vs bakabilirsin dışarı çıkıp doğa orman yürüyüşleri yapabilirsin tamamen iç sağlığına odaklan
guzelanne01_ Rumeysaakvs bebeğinin tekmelerini hissettiğinde hareketlerini hissettiğinde tamamen bitiyor o kötü hisler hissedene kadarda Namaz kılmanı öneririm Çok dua et💙Yürüyüş yap Komik videolar izle kendini üzmemeye çalış
Ozbyt Rumeysaakvs seni çok iyi anlıyorum canım. Bence en önemlisi eşinin desteğii daha sonrasında çocuğunu kucağına alcağın zamanı düşün. Ben öyle yapıyorum Hayırlısıyla sağlıkla alalım evladımızı kucağımıza.
Momsy410 Rumeysaakvs nasil bir depresyon tatlim? Depresyonda oldugun teshisini kim koydu? Acaba melankolil misin sadece?
Silaaa_2 Rumeysaakvs bazen insan çok duygusal oluyor en ufak şeyleri bile kafama takıyordum ama pozitif şeylerle ilgilen seni mutlu eden şeyleri yap hersey psikolojik canım bunlar da geçer kitap oku mesela kafanı dağıtcak şeylerle uğraş sana tavsiyem :)
Rumeysaakvs Beklenmedik bir şekilde.hamilelik ile karşılaştım ve hamile olmadan lustral kullanıyordum doktorum bıraktırincada kendimi hiç iyi hissetmedim hiç bir şey yapmak istemiyorum 3 aylık hamileyim daha çok yeni alışmaya çalışıyorum