Busepya Kızlar selam Hastane odanızı süslemeyi / süsletmeyi düşünüyor musunuz? Ben gerekli olmadığı için düşünmüyorum. Doktorum ile yapılan son kontrolümüzde 1 gece kalırsınız ekstra bişey olmazsa dedi bu yüzden biraz soğuk bakıyorum 1 gece için o kadar masrafa gerek var mı? Fikirlerinizi almak isterim
beyzacmvrc Busepya bana da gereksiz geliyo o masrafa gider bı eksigini alırım çocuğun Bir kapı süsü bide isimli çikolatalardab yeterli çok bile 😂
Minikkoalam13 Biz balon standı alıp takı yastıgıyla kapı süsünü bide çikolataları götürmeyi düşünüyoruz kısmet olursa süsleme yaptırmıycaz
Sadiyes Busepya ben de kesinlikle katılıyorum. Bir kapı süsü yaptırmayı düşünüyorum bir de böyle minik bir köşe yapacağım hediyelik vs koymak için cam sebilim var onun içine lahusa şerbeti yaparız belki okadar 😌
TugSozTan Ben kendim kapı süsü yapıcam renkli tüller ile bi de kapıya isimlik yaptırıcam onu da zaten kendi evimizde de kullanırız bana pek mantıklı gelmişler öyle binlerce lira verip oda süsletmek onun yerine doğum fotoğrafçısı tutarım yenidoğan çekimi yaptırırım vs
FatmaJale Kesinlikle GEREKSİZ!!! Şuan acayip bi pahalılık var piyasada hersey pahalı o paraya başka bir ihtiyaç karşılanabilir 💐
Aysegoksall Busepya gittiğim hastanede kampanya vardı o yüzden doğum çekimi taburcu çekimi ve masa beşik şerbet vs 850 di kaçırmak istemedim
Sahnedekimadam Bütçeye göre değişir ya bence , bazılarımızın mutfak masrafı , bazılarımızın bir günlük harcaması.Yormayacaksa maddi anlamda neden yapmayalım💜
beyzacmvrc Gozdece_06 bendeee🥰 Trendyol da boş isimli plakalar var 30 lira Ondan alıp malzemelerini alıp suslicem.kendm Bide kendim belki 20-30 tane anahtarlık gibi bı hediyelik yaparım o kadar ☺️ belkide yapmam 😂😂
Silaaa_2 Busepya ben özele gidiyorum muane oluyorum ama doğumu orda yapamayacağım çünkü gerçekten pahalı doğum için devlete gidicem yanında birileri olunca süsletirlermi bilmiyorum ama ilk doğumum olucak ben yinede yani başıma balon asmayı düşünüyorum 🥰🤗
Esrakapdan Ben devlette olacağım için birde sezeryan olacağı için 2 gün kalacağım kapı süsü tül balon ve çikolata yaptırdım onları götüreceğim ayriyetten organizasyon cagirmayacagim bunları da ilk cocugumda yapamadım korona zamanıydı ve planlı bir doğum değildi aniden gelişti en azından içimde kalmamasi için böyle yapacağım
Ebrarkubra Busepya aşırı gereksiz bir şey BANA GORE ben o bütçe ile cocugumun başka bir ihtiyacını karşılarım KI hiç onun hesabını yapmama gerek olmasa bile ona harcayacagim parayi ihtiyaci olan başka bir bebek için harcamayı tercih ederim….
Nurkcy Busepya Aslında gerek yok. Bende çok özeniyordum kesin süsletirim diyordum ama piyasası uçmuş Geçen yıl olsa yine yapılabilirdi. Benimde 2 gece olacak sezeryan büyük ihtimal. Ama vazgeçtim. Kapı süsünü hediyeliğini,çikolatasını falan zaten kendim yapmayı düşünüyorum. Süsleme için de belki sadece uçan balonlardan alırım bi köşeye.. Sade olsun.
karansmomm Ben bu süslemeyi Mevlütte yapacağım. Hastane odası için sadece kapı süsü ve balon standı yeterli olacaktır 😇