motherlion01 Temmuz anneleri nasıl gidiyor hamilelik alışverişe başladınız mı yada başladıysanız neler aldınız bebişlerinize🌸 biz 21 haftalık olduk henüz başlamadık açıkçası ne alacağımıda pek bilmiyorum doğduğunda yazlık mı kışlık mı ne giydireceğiz 🥹
Tkckvci motherlion01 bizde 21 hafta olduk 😇🐣 ben lc online sitesinden çıtçıtlı body ve Bi kaç tulum almıştım. Onun dışında ana kucağı ve puset aldım. Şimdilik bu kadar 😊 yazın doğacağı için yenidogan zamanında biraz korursun sonra isilik olmaması için ince ve kısa kollu sıfır kollu giydirirsin diyolar
Dudu20- motherlion01 bizde 19 haftalığız 2 yaşında oğlum var şimdi kız dediler ama detaylıda kesin belli olsun diyerekten başlamadık Herşeyimiz var oğlumdan sadece kıyafet alıcaz inş 😊
ballikedii motherlion01 yenidoğan kıyafetkeri bebek arabası şifonyer şampuan krem aldık pamuk ıslak mendil aldık ama büyük şeylere daha başlamadık daha çoookkk eksik var ya 22+1 olduk… bazıları arkadaşlarımdan gelecek diye alamıyorum da boşa alırım diye korkudan. Birde yaz bebeği sonuçta o yüzden kıyafet de seçemiyorum.::
motherlion01 Tkckvci banada öyle ince zıbın tarzı Giyer nede olsa yeni doğan üşür diyorlar ama bizim daha cinsiyette belli değil o yüzden aslında başlamadımda alışverişe 😂
TugSozTan Haftayı bitiyoruz yarı yarıya alışverişimiz biti sayılır. Banyo gereçleri ve benim ihtiyaçlarım dışında alışveriş tamam sayılır
motherlion01 Dudu20- aslında bende unısex renkler almayı düşünüyorum ilk bebek arkasından gelecek olanda bir çok eşyasını kullansın diye malum herşey uçmuş
motherlion01 ballikedii bende ne alacağımı bilmiyorum kıyafet olarak hayır çok çabuk büyüyorlar zaten yenidoğan çok almak istemiyorum ama gördükçe hepsini alasım geliyor
Dudu20- motherlion01 kesinlikle öyle yapın odasını eşyalarını ona göre seçin ikincide daha kolay oluyor herşey
motherlion01 Dudu20- evet kıza pembe erkeğe mavi düşüncem hiç olmadı kıyafetlerde illaki kız olursa farklı oluyor etekler elbiseler fln ama büyük şeyleri her iki cinsiyetinde kullanacağı renkler almayı düşünüyorum
motherlion01 Vehim hayırlısı olsun inşallah rabbim sağ Salim bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻