Yigiteymeninannesi Ben dün gece rüyamda kız bebeğe hamile olduğumu gördüm çok heyecanlandım. Siz rüyanızda bebeğinizin cinsiyetini gördünüz mü rüyanız çıktı mı merak ettim 🌺
anneolmakzoramagulusuyeter_ Yigiteymeninannesi ben kızda gördüm erkekte göstermedi takı bugün rüyamda %80 erkek gördüm doktora gittim ve kesin erkek dedi
Rmysarft Yigiteymeninannesi bende gördüm bildiğin bebeğimi görmüş gibi oldum elinizş yüzünü her yerini rabbime dua ettim allahım bana göster sağlığını elini ayağını endişe etmeme izin verme diye dua etmemin gecesi gösterdi rabbim kucağımdaydı erkekti geçen haftada cinsiyetinin erkek olduğunu gördük🙏🏻
Yigiteymeninannesi kahvesever__ hayırlısı ile kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Benim bir tane oğlum var kızım olsun çok istiyorum
Yigiteymeninannesi Meltems53 anneolmakzoramagulusuyeter_ benimde 14 ünde randevum var inşallah gösterir 😊
Yigiteymeninannesi Rmysarft yaa çok güzel çok sevindim sizin adınıza 😊 bizde uyumadan önce konuşmuştuk kız bebek isimleri falan düşünmüştük dün de rüyamda görünce içim kıpır kıpır oldu
Rmysarft Yigiteymeninannesi sizinki psikolojik de olabilir ben 3 hafta önce de ailemin bana getirdiği kız bebeğe bu benim bebeğim değil kız bu demiştim rüyamda inşallah gönlünüze göre olur her şey sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤍
elvinimmm Yigiteymeninannesi bende cinsiyet öğrenmeye gidecegim gun heyecanla uyandım sonra saat daha erken die bidaha uyumuştum bilinç altima demek yerlesmis rüyamda cinsiyetini ogrendigimi görmüştüm sonra uyaninca doktora gittim doktor cinsiyeti söyleyince aynisi çıktı ve Şaşırmamistim bildiğim bisiyi dogrulamis gibi olmustu 🤣
Yigiteymeninannesi elvinimmm bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne zman ogrenicem rüyam çıkacak mı 😊
Yigiteymeninannesi Rmysarft evet pisikolojik olabilir tabi. Kız da olsa erkek de olsa fark etmez Yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsun ama eşimde bende kız çok istiyoruz. Çok şükür bir tane de oğlumuz var
esnyz14 Yigiteymeninannesi Benim eşim görmüş. Kafamda kırmızı kurdela kucağımda bir kız bebiş varmış. Kızçemiz olacak nasipse inşallah 🤍🦋
Yigiteymeninannesi esnyz14 maşallah cnm sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 😊 darısı isteyen herkese inşallah
esnyz14 Yigiteymeninannesi inşallah hepimiz sağlıcakla sağlıkla kavuşalım bebişlerimize Allah razı olsun 🦋