Rumeysamurat Yaptırmak istemiyorum ama doktor yaptırsan iyi olur dedi siz yaptırdınız mı sonuç nasıl geldi ??
Hayalmi Rumeysamurat benim doktorum gebeliğini sonlandırmayı düşünmüyorsan yaptırmana gerek yok dedi . Yaptırmadım … sadece down sendromu üzerine bir test
Rumeysamurat Ruhsuz çok araştırdım sonuçlar çoğu zaman yanlış çıkıyormuş hep riskli diyorlarmış sonrasında fetal dna testi yaptırıyolarmış risk görünmüyormuş siz yaptırdınız mı ya da ne durumda şuan
Ruhsuz Rumeysamurat benim de 4 Mayıs detaylı ultrason günüm bilemiyoeum yaptırsam mı yaptirmasam mı Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin hepimize 🤲🤲
Ruhsuz Rumeysamurat ense kalınlığı 1.9 mm çıkmıştı burun kemiği de iyi beyin yapısı incelendi hepsi normal çıktı ikili test için radyolji uzmanı yapmıştı sıkıntı yok dedi ama kan da yaş riski var dedi
MeltemKartal22 Ben ikili testimde de detaylıya girmiştim birşey çıkmamıştı detaylı haftamda da girmiştim detaylıya birşey yine çıkmamıştı o yüzden yaptırmak istemedim testinizi çekip atarmısınız
Rumeysamurat MeltemKartal22 2 hafta sonrasında randevum inşallah bir şey çıkmaz rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat versin 🙏