3kuzuAnnesiyim Gokce35- hayalimiz ve arzumuz hep ilk bir erkk cocugumuz olmasıydı:) brnde senı çok sanslı goruyorum suan. Aslında herkes bırının hayaline ve duasına sahıp
Gokce35- 3kuzuAnnesiyim kesinlikle çok şanslı olduğunu düşünüyorum tabi önce sağlık ve hayırlısıyla gelmesi inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Ozbyt Gokce35- benım doktorum 39 dan sonrasını beklemiyor ne yazık kii öncee normali deneyecek sonra olmazsa sezeryan
3kuzuAnnesiyim Gokce35- etraf öyle demio;) neyse saglık olsunlar, oda evlatlar, ee bidaha ki erkk olurlar, sende annen gıbı kız doguruosunlar vb.
3kuzuAnnesiyim Gokce35- Allah katında evt ama malesef bunlara maruz kalarak ben ve kızlarımı sanslı göremiyorum bnde 8 kızı olan bır annenın kızıyım ve hep erkk olmayı dıledım
Gokce35- 3kuzuAnnesiyim Çok yanlış olduğunu düşünmekteyim asla böyle düşünmemelisin kız evlattan güzel birşey mi var ben kendimi çok şanslı hissederdim şahsen ki ben tek çocuğum kız erkek kardeş bakımından farketmezdi ama kız çocuk güzelliği diye birşey var herhalde sizin etraf bunu bilmiyor 🤷 böyle konuştuğuma bakma gerçekten çok şanslı görüyorum seni
Gokce35- Sulte Hiç düşünmemiştim farketmedim de doğrusu sadece şeyi gördüm tabi ne kadar doğru bilemem de Eylül ayında hamile kalanların 2 kat erkek olma olasılığı varmış çok sonradan görmüştüm 🤗🤭 sağlıkla gelsinler de