Secretpassenger Yaptıranlar hangi firmaya yaptırdı acaba? Yaptırmayanlar neden yaptırmadı? Doktorunuz önerdi mi?
Yesim71 Secretpassenger Tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi oldum 9+1 doktorum ikili test yerine genetik testi önerdi.içimde korku oluştu biraz kafam bulandı şuan araştıyorum mutlaka yaptıracağım bahçelievler memorial hastanesinde
Merieva Secretpassenger Bana doktorum tavsiye etti ben de araştırdıktan sonra kesinlikle ikili üçlü yerine çok daha mantıklı buldum iyi ki yaptırdım içim rahat kafam rahat 😌 Panorama diye bir firmaya yaptırdım test amerikaya gidiyor ve iki hafta içinde sonuç gönderiliyor aynı zamanda kesin olarak cinsiyeti de öğrenmiş oluyorsunuz.
Ruhsuz Ben de ikili yaptırmiştim yaşım 38 sadece yaşla alakalı risk çıktı yaptırmayı düşünüyorum ama eşim yaptirmayalim diyor kafalar karışık Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤲
Secretpassenger Merieva ben de aynı firmaya yaptırdım, benim de kafam rahatladı açıkcası😊 geçmiş olsun, sağlıkla kucağınıza alın İnşallah.