efeninannesiii_ adenimm_ 20 haftada başladı 36 haftadayım daha da beter durumda. Hafta geçtikçe dozu da artıyor sanki
adenimm_ Fuly- olabilirmiş bende 5.5 aylığım bugün kontrole gittim doktor mide yanmaların başladı mı diye sordu demek ki normal sizinde yeme içmenizi etkiledi mi
adenimm_ Bebis12929e sizin iyi olmuş benimde ilk başta olmuş geçmişti doktorum bugün kontrol de yine sordu mide yanmalarınız başladı mı diye 23 haftalığız
adenimm_ efeninannesiii_ kıyamam benim ilk zamanlar olunca soda yada ayran içiyordum çok iyi geliyordu birde sakız çiğniyordum falımın damla sakızlısından oda iyi geliyordu öyle olunca insan birşey yiyip içemiyor yeme içmenizi de etkilemiştir
Ilknurguc Haftada başladı şuan 29. Haftadayım ve sürekli midem yanıyo ama Bunun sebebi de yediklerimiz içtiklerimiz doktorum bana çay kahve çikolata yağlı baharatlı yemekleri yememi bunların daha çok yanmaya sebebiyet verdiğini söyledi sizde dikkat edin beybiler
Melekg 31 haftadayım yeni başladı ilk hamileliğimde hiç olmadı bunda cayır cayır mide hapı içiyorum çok zor durumda kalırsam bazen oda geçirmiyor kusturuyor hatta sade soda iyi geliyor
efeninannesiii_ adenimm_ ilk başlarda kefir süt çok iyi geliyordu ama artık iyice ağırlaştım bebişte büyüdüğü için hiç biri işe yaramıyor 😢 canları sağolsun ne diyelim 🙏🏻
beyzacmvrc adenimm_ benim etkilemedi Ne yesem gece olunca yaniyo alıştım 😂 gaviscon surup verdi anında kesiyor ama sonra yine basliyo yani İlaç kullanmaktansa birkaç yudum soğuk süt de bastırıyor