Neslihankrhmt Kızlar kiloluyken hamile kalan var mı ilk aylar dikkat etsem sorun olurmu acaba böyle kilo veren varmi, kaç kilo hamile kaldınız kaç kilo doğum yaptiniz
Oznur-96 Neslihankrhmt canım sen kaç kiloyla hamile kaldın herkesin kilo durumu farklo 73 şe kalmıştıö şişmandım ama gebeliğim 4 ayı kusmaktan 10 kilo verdim şuan 25 haftalığım 69 kiloyım
1mucize Neslihankrhmt henüz doğum yapmadım 28+2 haftalığız 78 kilo ile hamile kaldım şu an 81 kiloyum 3 kilo almışım boyumda 165 bilmiyorum bence çok sırıtmıyor dışardan ama zaten yediklerinize dikkat ederseniz fazla abur cubur, fast food yemeden sizde bebekte sağlıklı kilo alabilirsiniz. Sonradan vermesi de kolay olur..aman yok hamileyim iki kişilik yemem lazım diyip fazla fazla yerseniz fazla fazla alırsınız düzensiz bir şekilde. Tabii ki hamilelerin kilo alması normal bir şey tabii ki canınız bir şey çekebilir tabii ki iştahınız açılır ama bence herkes yiyebildigi kadar yemeli 2 kişilik değil..
Ecem95 Neslihankrhmt 87 kg ile hamıle kaldım 170 boyum 12 kg aldım 32+5 deyim tansiyon ve şekerinize dikkat edin sadece🤗🫶
Binnur-cam Neslihankrhmt ben kilolu hamile kaldım hatta gebeliğimin başından beri yatıyorum dedim kesin çok kilo alırım yandım ama kendimi kısmadım abartmadımda şuan 8.5 aylık hamileyim öyle korktuğum gibi olmadı .. Panik yapma kendini kasma ama salmada kendince bir yeme düzeni oluştur kendine he baktın olmuyor başaramadım doktoruna danış o yönlendirir seni ..
1mucize Neslihankrhmt şöyle yapabilirsin canım bi diyetisyen eşliğinde çok güzel ve düzenli kilo alabilirsin. Benim yengemde kilolu hamile kaldı ve diyetisyen eşliğinde bebeğe özel kilo aldıran sağlıklı bir beslenme düzeni oluşturdu. Kendine Her öğünü farklı farklı bebek oldukça sağlıklı 3′e yakın kiloda doğdu kendisi doğumdan sonra yine diyetisyen eşliğinde çok güzel kilo verdi
Susamm34 Neslihankrhmt 3 hamilelik geçiren biri olarak cevap vermek istedim çünkü zamanında bende çok aradım kilolu hamile kalan varmı diye ilk çocuğuma 118 kg ile hamile kaldım ve 125 ile doğuma girdim mecburi sezeryan oldu kilo ile alakalı bir durum yoktu .2.hamileligimde 126 ile hamile kaldım 121 ile doğum yaptım 3.hamileligimde 92 ile hamile kaldım ve şuan 108 109 civarindayim haftasonu doğuma gidicem .ilk iki doğumda hep 5 10 kg verdim ilk aylar sonra geri aldim.İlk aylar olabildigince dikkat et hatta 5 ay diyet yapabilirsin bile diyetisyen ile görüş çünkü son aylar çok hızlı kilo alınıyor 92 ile hamile kaldım mesela 4 5 ay boyunca max 98 oldum ama son 4 ayda resmen bir anda 10 kg aldim
Oznur-96 Neslihankrhmt hımm kuzum olsun sağlıkla gelsinde bebiş 4 ay sen kilo olmassan sıkıntı yok geri kalan 5 ay da en fazla kilo alsan verirsin doğumdan sonra
Merinizzz Neslihankrhmt canım ben 84 kilo ile evlendim 84 ile hemen hamile kaldım ilk aylarda mide bulantısı vs sebeplerden yemek hiç yemedim 10 kilo kadar verdim sonra midem buna alıştı bulantılarım geçince de az yedim ve sadece meyve sebze süt ürünleri gibi sağlıklı şeylerle beslendim tabiki hiç bir şeyden vazgeçmedim tatlıyı da tuzluyu da hamur işlerini de yedim ama her gün her zaman değil şuan aynı düzende gidiyorum 34+5 olduk doğuma çok az kaldı 85 kiloyum ☺️
Neslihankrhmt Merinizzz anladım inşallah bende çok almam öyle abartmam ya tansiyon ve şeker den korkuyorum
Susamm34 Neslihankrhmt bu size bağlı ilk 5 ay 8 10 kg verilebilir ki bana diyetisyen normal insan diyeti vermişti çok şaşırmıştım
cihaninannesi Neslihankrhmt maalesef bende kilolu hamile kaldım. Evlendiğimde 87 kiloydum habire yiye yiye 93 e çıkmıştım. Sonra hamile olduğumu öğrendim 93 kilodayken ve yemek çok yemediğim halde hızla kilo almaya başladım. 97 kiloya geldiğimde sinirden ağlayıp diyetisyene gittim (devlet hastanesi) diyetisyen artık kilo vermek için diyet yapacak zamanımın geçtiğini ilk 3 aydan sonra sağlıklı beslenmem gerektiğini bebeğe kilo aldıracak yemekleri yemem gerektiğini doğumdan sonra kilo verebileceğimi söyledi. Yanından ayrıldım 2 hafta sonra güya hani dikkat ediyorum ya yememe içmeme güya diyetteydim sağlıklı beslenmeye çalışıyordum en azından kilo almamışımdıe diye gittim tartılmaya 100 kilo olmuşum beyninden kaynar sular döküldü resmen yemediğim halde alıyorum diye şuan 27 olduk 103-105 olmuşumdur kesin Şekerim sınırda çıkmış ( 140 da) o yüzden ne yesem kiloya dönüşüyor diye daha da üzülüyorum ve inan yemek yiyemiyorum psikolojik olarak baya yıprandım sanırım inşallah doğumdan sonra veririm ve çok çok kilo almam. Bir de psikolojimin bozulma sebebi özel hastaneye gidiyordum Van’da kadının biri doktor bu bana 100 kiloyu geçersen senin doğumuna girmem ben minyonum seni doğurtamam şartlarım 100 kiloyu geçmemiş hamileler dedi bende ters ters bakıp bende sende doğurmam zaten hamileyim ben kendinize gelin böyle nasıl diyorsunuz dedim 100 kiloyu aşanları sezaryen yapıyorlar diyorlar doğru mu bilmiyorum ilk o kadına gitmiştim bir daha da o kadının üzerine gitmedim
Seter Neslihankrhmt herkesin kendi vücudu için kilolu kavramı farklı ilk hamileliğimde 52 kilo ile hamile kalmıştım kuş gibi geçmişti 6 aya kadar hamile olduğum bile belli değildi şimdi 60 la hamile kaldım kafadan 8 kiloluk bir yük bedenimde yolun başında 62 oldum 3.5 aylığım ama nefes nefese kalıyorum merdiven çıkınca kuzumu kucaklayınca bel ağrım cabası en ufak yorgunlukta karnımda şimdiden 6 aylık gibi 😪
Nurselgy Neslihankrhmt ben 90 kıloyla hamıle kaldım 92 ile dogurucam. Benım zor gectı iştahsızlık yorgunluk vs.
Betulaa 85 ile hamile kaldım , 80.5 a düştüm , diyetisyen eşliğinde sağlıklı beslenerek oldu. Sonrasında yavaş yavaş almaya başladım. Şu an 87.9 oldum 36. Haftaya girdim . Boyum 176 bu arada.
turkuaz_ Neslihankrhmt ben 53 kilo ile hamile kaldım şuan 51 e düşmüşüm malesef . Arkadaşımda 90 kilo ile hamile kaldı 115 işle doğum yaptı yanı rabbim nefes vericekse her kiloda veriyor