Arobselmar Doğum yaklaştı tüm kıyafetler vs tamam ama biberonları emzikleri de yıkayıp, kurutup kullanıma hazır hale getirdiniz mi?
defneemom Arobselmar hastane cantama biberon ve sut kaplari koydum onlari bile daha yikamadim haftaya kaynaticam, emzikleride eve gelince kaynatirim herhalde 36+0im
usenmedimyaptimbirvelet Arobselmar evet sadece emziği kaynar suda bir dakika falan beklettim biberon kutusunda daha duruyor. Zaten emziği tutmadı o da boşa gitti 🙄 nasıl alıştırabilirim ki
Aynenkanka Arobselmar biberona karar verebilirsem yıkayıp koyucam çantamıza canım inşallah, emzikleri de aynı şekilde 🙏🙏
Arobselmar usenmedimyaptimbirvelet en korktuğum şeylerden biri 😅 15. Günden sonra verin diyorlar ama sanırım alması daha zor oluyormuş ben hastaneden eve gelir gelmez tutturmayı denemeyi düşünüyorum
Arobselmar Aynenkanka ben lansinoh aldım, hastane çantasına kaşık biberon koydum ama. Bebedorun kaşık biberonunu almıştım
usenmedimyaptimbirvelet Arobselmar bende öyle hastanede verelim dedik hatta çantama koymadım getirttirdim çocuk öğüre öğüre bir hâl oldu 🤦🏻♀️
Eceecim Arobselmar emzik konusu çok sıkıntı ya 😕 önce 10 gün geçsin sonra vereyim diyodum. Burda okuduğum kadarıyla doğar doğmaz verin yoksa alışmıyorlar diyorlar 😬 bu sefer meme reddi yaşar mıyım diye düşünüyorum ay kafam çok karıştı
Arobselmar usenmedimyaptimbirvelet demek ki almayacağı varsa almıyor 😔 benim bir de ikizler, inşallah emzik alan bebişlerden olurlar
Feyza03 Arobselmar valla ben baştan vermek istemedim sonra baktım iyi emiyor ama emerek uyumak istiyor o zaman da gazdan kusmaktan uyuyamıyor. İki haftalıkken önce slikon emzik denedim öğüdü. Sonra annem dedi ki önce kauçuk ver onlar yumuşak olur daha rahat alışır. Hemen aldım denedim bir kaç gün uğraştım alıştı. Gerçekten slikon baya sertniş ona göre. Sadece uykuya geçerken kullandım ama sürekli vermedim.
Betulaa Evet önce organik Bulaşık deterjanı ile yıkadım sonra da 5 dk kaynattım en son da bu ağzı kapanan buzluk poşetletine koyup çantaya attım, lazım olursa hastanede kim kaynatıp verecek onları 😄
Arobselmar Betulaa hastane çantama kaşık biberon koydum onu yıkadım tabii ama evde kullanmak için aldıklarım vardı onlar kutusunda duruyor 😶 sanırım yıkayıp hazırda tutacağım illaki kullanılacak sonuçta