Comeasli Hayirli kandiller arkadaşlar yeni hamileyim 7 haftalik falan önümüzdeki hafta memleketime gitmem gerek ve otobus ile 2.5 saat sürüyor bebeğime yolculuk zarar verirmi çok şükür düşük tehlike yok doktoruma sormayı unutmuşum
piiremsesinannesiii Comeasli 2 buçuk saatten bir şey olacağını sanmıyorum 13 saatlik yol gittim şükür bir şey olmadı
Fnsengul Comeasli İstanbul’da yaşıyorum ve 2,5 saat mesafe en kısa mesafelerden sayılıyor hergün o yolları gidiyorum maalesef 😂
YLD_95 Comeasli ben 9 haftalıkken Bursa’dan İzmir’e gittim canım otobüsle 4 saat falan. Doktora sormuştum düşük tehlikem yok diye izin vermişti. Molalarda yürü dedi. Bende inip yürümüştüm. 1 hafta sonrada aynı şekilde tekrar geri döndüm.
incikaya 9 haftalıkken 6 saat yol gitmiştim hiç sıkıntım olmadı hatta iki hafta kalıp sonra o 6 saati tekrar döndüm
Fnsengul Comeasli ama bi doktorundan teyit al yine de canım ultrasonda bakar en azından sıkıntılı bir durum görmezse izin verir zaten
Tire35 Konudan alakasız memleketi ile yaşadığı şehir arası 5 saatten kısa olan insanları aşırı kıskanıyorum bizim 14-16 saat çekiyo git Allah git kdkdkd
nurr0101 Comeasli 12 haftalıkken 19 saatlik yola gittim. Doktorumda izin vermedi ama dinlemeyip gittim. Hareketsizlikten dolayı izin vermiyorlar. Her molada inip yürüyüş yaptım evde olduğum zamanlardan daha hareketliydim o gün 🤣🤣
Tire35 nurr0101 tabi bizden uzak olanlarda vardır muhakkak işte ama daha yakınları görünce bi üzülmüyorum değil yani :))