Eceecim Gns-gur benim pıhtılaşma sorunum yok ama önlem amaçlı kullanıyorum. Doktorum 37 ye yakın bıraktıracakmış. Bana da geç gibi geldi ama bu şekilde söyledi 🤷🏻♀️
323832 Gns-gur pıhtılaşma mevcut bende de profesör takipliyim 29.hafta da biraktirdi ayrıca kalp damar cerrahina da sordum o da bırak sadece iğne kullan demişti şuan 32+5 olduk 6 binlik iğne ile devam ediyorum
busraydnc Gns-gur 1 genimde pıhtılaşma var hem iğne hem aspirin kullanıyorum 33 de aspirini bıraktı doktorum iğneye devam ediyorum
Gns-gur beyazaycicegi bana da bir tanesi bırak dedi 33 haftalığım 32 de bırakman lazım bebekte kalp sorunu oluyor dedi sizde kaç geninizde pıhtılaşma var
sevilk 32.haftadayım doktorum 34.sonunda bırakmam gerektiğini söyledi. Sezeryan olma olasılığına karşı vücudun kendini toplaması için bu tarihler en sağlıklısı dedi ama doktoruna danışmakta fayda var canım
Eceecim Gns-gur şimdilik sancım vs çıkmadı. 1 haftam kaldı 37 için. Doktorum artık aspirinlerden korkmuyoruz dedi demekki ani bişey olsa engelleyecek yöntem var ben öyle anladım en azından. Bakalım