Semanur0902 Kızlaarr merhaba 😂 benim adım Sema Nur, Allah nasip ederse kızımız olucak 22+6 dayız adının Elizan Nur olmasını istiyorum herkes benimle dalga geçiyor beni motive eder misiniz lütfen bence saçma değil o kadar da dimiiii. 😂
Nmt01- Semanur0902 valla benim eşiminde adı Alperen oğlum olacak ikinci ismi Alp olsun istiyorum 🙃 Yağız alp yiğit Alp gibi bana da herkes saçmalama diyor ama benim hoşuma gidiyor sizde koyun🙈
symozdag Semanur0902 neden dalga geçiyorlar ve saçma buluyorlar anlamadım ki. Şu an hala popüler mi bilmiyorum ama bir dönem herkes eşinin adını oğluna koyuyordu
Ipek_2017 Fikir sorduğunuz için söylüyorum. Nur ismi hiç yakışmadı isme. Tabi yine de siz bilirsiniz 🥰
Semanur0902 Ipek_2017 benim adımı da herkes sema nur diye söylemiyor ki ama sema diyorlar genellikle oda aynı olucak büyük ihtimalle elizan dicekler yani olsun istiyorum sadece 🥹
Semanur0902 Nmt01- beni en iyi sen anlarsın 😂 oğlan olsaydı bende eşimin adını düşünüyordum kız oldu dedim benim de adımı taşısın madem isteyen Elizan desin isteyen ikisini beraber
Semanur0902 symozdag evet annesinin adını da taşısın nolcak zaten kullanmak istemezse kullanmasın ben illa herkes elizan Nur desin diye de diretmem ki
Ipek_2017 Semanur0902 Dediğim gibi içinizden geliyosa koyun tabi ki . Sadece Elizan ismine uyumlu olmamlış. Sağlıkla gelsin 💕