yenianneaday Kızlar annemde iki tane 10 cm lik Myom var doktor rahim ile beraber alınsın diye ameliyat öneriyor, annemde yaza kadar belliyecem diyor. Böyle bir durumu yaşayan var mı yaza kadar tehlikeli değil mi bilemedim
myangelson yenianneaday doktor bu konu hakkında bilgi vermedi mi canım biz bilemeyiz ki bunu. Riskliyse sıkıntı teşkil ediyorsa kötü huyluysa veya büyüyorsa zaten hemen alınmalı vs der o yüzden soruyorum doktor böyle birşey dedi mi ?
minigiminannesi03 yenianneaday rahmi aldırmayın kesinlikle doktora şunu diyin belki çocuk düşünebilirim rahim alındığı vakit bütün organlar yer değiştiriyor canim annenizin yaşı kaç bilmiyorum ama tavsiye etmem aldirmasini annem aldirmisti çok pişman oldu
Tripkolikkkiz Bi kaç doktora daha danissjn. Hepsi ortak görüşünü söyler ise ona göre karar verirsiniz. Geçmiş olsun
yenianneaday Tripkolikkkiz anneme menopoza girince küçülür demişti annem daha menapoza girmedi myomlar da baya büyüdü annemlerde küçük bir yerde oturuyorlar doktor araştırma hastanesinde olman gerekiyor demiş bende yanıma gel diyorum yaza kadar geleme diyor
yenianneaday myangelson kötü huylu değil ama hızlı büyümesi kötü demiş patlama riski falan var bende ondan korkuyorum evde soğan kürü falan yapsa diyorum işe yarar mı ya da daha mı kötü olur bilemedim
yenianneaday minigiminannesi03 annem 49 yaşında doktor artık çocuk düşünmediği için aldırmayı önermiş annen neden memnun değil canım
myangelson yenianneaday yok soğan kürü böyle riskli bir durumda kullanılmamalı bence sıkıntı olabilir canım. Annen neden yazı bekliyor?
minigiminannesi03 yenianneaday bir sıcak basıyor 1 üşüme geliyor bütün hormonları alt üst olmuş halde yazzik annem çok pişman oldu ve aşağılık stres yapıyor canim genede siz bilirsiniz doktorunuzla herseyi detaylı konuşmanız lazım çünkü menzopa girmiş oluyorsunuz
yenianneaday myangelson yazın kardeşinin okulu tatil olunca gelirim diyor bende korkuyorum Allah korusun o zaman kadar sıkıntı çıkarır mı diye
myangelson yenianneaday yani bu kadar önemliyse doktor da patlama riski var falan diyorsa bence beklenmemeli sağlık bu yani okul falan düşünülmemesi lazım. Başka doktorlardan da görüş alın isterseniz ona göre bir yol izleyin
yenianneaday myangelson işte maalesef annem hiç bir zaman kendini düşünmüyor hep bizler için öyle fedakarlıklar yapıyor bir türlü ikna edemiyorum onu