Ikiz_annesii Hala karar vermedim hatta cinsiyeti bile belli değil ama bugün kuranda ebrar kelimesi geçti aslında hiç sevmediğim bi kız vardı ilkokulda ebrar isminde ama bi sıcak geldi kuranda duyunca. Anlamı da iyi ve salih kul demek eşim de begendi kız olursa bilemiyorum koyabilirim
Tugce0526 Summerwine ben iki isimide kullandırıyorum oğlumda iki isimli onunda ikisini kullanıyorum ☺️
Summerwine Kaderozceliik ben Nil Umay ve Eliz Umay düşünmüştüm Eliz Umay da karar kılmıştık.Doktor sorunca söyledik bütün muayene sırasında hep Umay dedi.Esimde zaten çift işime çok içi sinmeyince bak doktorda Umay diyor dedi tekte kaldık🤣
Kaderozceliik anne-1 hep istemişimdir kızıma koymayı ama kardeşimin ismini zamanında gökçe koyduğum için kızıma koyamadım 😂🥰
Kaderozceliik Summerwine yani isteğe bağlı tabikide bende sonradan pişman oldum 2. İsime ama herkes duymuş oldu bir kere sadece Göktuğ idealdi aslında
Kzbnaydg Soniii Bizde 34. Haftamızdayız nasipse ilk bebeğimizi kucağımıza alacağız. İsmini Ela koyacağız inşallah 🥰
Summerwine Kaderozceliik yok yok pişman olmayın Alp her türlü soyleniyor bence.Arkadasimin oğlu var Yiğit Alp ve herkes o şekilde söylüyor ayrı söylemiyor.Alp,Can,Naz,Nur,Han bunlar artık kalıplaşmış söylenir yani sizinkide