Seyda54 Hanımlar yenidoğana sünnet yaptıran var mı aranızda? Varsa kaç günlükken yaptırdınız neler yaşadınız anlatır mısınız?
Daisy0000 Seyda54 Bebeğim henüz doğmadı ama doktorum 3hafta kadar sonra sunnetini yaptır bebeğin böbrekleri rahatlasın demişti..
Bet1 Seyda54 2 ay 24 günlükken yaptırdık ve çok rahat geçti hissetmedi bile oğlum ve çok çabuk iyileşti emeklemeye başlamadan 2 ay ve 3 ay arasında yapılmalı bence. Su an 4.5 yaşında asla tutamazmisiz iyi ki yaptırdık diyoruz. Şimdi hamileyim sanırım erkek gene o aylarda yaptırmayı düşünüyorum nasipse
Busel Seyda54 bende yaptiricam inşallah doktora danisip suan çok bilgim yok ama 1 Ay içinde yaptırmayı düşünüyorum
hulyaakgn34- Bi yakınım 40 ı çıkmadan yaptırdı ve çok rahat geçirdi bende yaptırsam 40 ı çıkmadan yaptırırdım bebek çünkü ilerleyen dönemlerde hareketleniyor zor oluyor
KayraKuzusu 0-28 gün arasında öneriyolar allah nasip ederse bende 20li günlerinde yaptırmak istiyorum oğlumu,Çok hızlı iyileşme oluyormuş,kanama yok denecek kadar az oluyormuş bir tanıdığım yaptırmıştı ve cok memnun
Aynenkanka Seyda54 inst takip ettiğim bi doktor var göbek bağı düştükten sonra 40ın içinde ya da 2 aylık olana kadar en ideali diyor Allah nasip ederse ben de 40ı çıkınca yaptırmak istiyorum
Pagos Bugün ürologla yenidoğan sünneti hakkında görüştüm. Kendisi bebeğin doğum sonrası biraz toparlanması için 1. ve 3. ay arasında sünnet yapmayı tercih ettiğini söyledi. Bebek bir aylık olduktan sonra yaptırabilirsiniz dedi. Seyda54 Seyda54