iremmomyy_ ikibaloglanannesi İnt görmüştüm leke çıkarıcı diye tam hatırlamıyorum çok güzel diolar bak istersen Trendyol da var
as_af Beyazsa ilk önce çamasır suyunda beklet sonra makinede arındır. Sonra bebek deterjaniyla tekrar yikat. Renkliyse leke sokucu sık beklet citile yika
Stella55 E-bebekte çamaşır suyu tozu diye bir şey var, leke çıkarıcı olarak kullanılıyor, bir bakın derim. Bir de “sonett” diye bir marka var onun da yorumları çok iyi bir bakın;)
hulyaakgn34- Hıghgenic markasının leke çıkartıcısını tek geçerim Normalde çamaşır suyu falan çok uğraşırdım beyazlar ayrı renkliler ayrı olarak ama bu markayı denedikten sonra her ikisinde de hem renkli hem beyazlarda sıfır leke diyebilirim aylardır çıkmayan kızımın renkli bluzunda leke falan kalmadı kaynar suya çamaşırları koyup üzerine birer ölçek koyuyorum ve 3 saat kadar bekliyorlar sonrasında makineye atıp yıkıyorum sonuç tertemiz
esiaks E bebek te baby me markasına ait çamaşır suyu tozu var. Onunla çıkarmıştım ben. İnatçı çıkmayan lekeleride kaynar su+çamaşır tozunda beklettim. Hepsi çıktı