Sibeltolga Kızlar selam özel hastanede muane olan 10 gün içinde tekrar ücretsz muane olabliyor bilginiz olsun hastaneye danısın belki fikir olur bilmeyene
BurcuakirGlec Sibeltolga bu yeni bi uygulama deil 😊 10 içinde isterseniz hergün gidebilirsiniz Ben normalde 2 gün gidiyordum ama artık son ayımdayım bi kere veriyorum hergün gidiyorum 10 gün boyunca 😂😂😂😂
deletedmom6295 Sibeltolga bu tüm hastane ve özel muayenehanelerde geçerli bir durum. gnelde de 11. günden sonra çağırırlar 😀
Cansuercan Guzellik muayne olduktan sonra 10 gün icinde tekrar giderseniz kontrolden sayıp muayne ucreti almiyolar onu demek istedi herhalde :)
Elaylama Guzellik canım sadece özelde değil devlet hastanesinde de randevusuz gidebiliyorsunuz kontrol için 10 gün içinde ama bu on gün muayne olduğunuz günden itibaren 10. Gün olcak. Bir sonraki günden değil
Sibeltolga BurcuakirGlec en iyisini yapıyosun okadar para veriyoruz ❣️☺️ Banada bugün erkek dediler salı yine gidicem bide cuma gidrim ☺️ Cinsiyetine emin olmak için
Sibeltolga deletedmom6295 cagırmalarına grek yokki 10 gün içinde sen git ben geldm de cnm bn öyle yapıyorum 😂
sarya21 Sibeltolga benim bildiğim aynı ay içinde iki defa gidince bir defa ücret ödüyoruz 10 günü ilk defa duydum ben özel muayenehane ye gidiyorum orda da geçerli bu uygulama aynı ay içinde 2 defa gidince bir defa ücret alıyorlar
Tgbatem Sadece 1 geliş ücretsiz oluyor kontrol randevusunda 10 gün boyunca hergün kabul etmezler en azından benim gittiğim özellerde öyleydi
Cananscs Ssk li 10 gün içinde tekrar gitme ücretsiz sgk li olanlara 20 gün içinde tekrR gidersen ücretsiz oluyor
deletedmom6295 Sibeltolga benim için çok problem değil doktor eşi olduğum için hergün de gitsem doktorum hiç ücret almıyor sağolsun😀 ama genel uygulamada o on günü geçirip de kontrol için çağırıyorlar😀😀