Slakiprtci Tansıyonum sürekli yüksek bu zararlı mı bugün sağlık ocağında aşı vurundum tansiyonum 14 de 7 çıktı sınırdasın dedi ne yapmam lazım sizce ?
NisaSevgili Slakiprtci bence en çok sakin olman lazım tansiyon yüksekliği zarar verebiliyor dikkatli ol kendini çok yorma aya bak kuzum tanıdığımında başına geldi aynı şey
esiaks Slakiprtci Bunu doktoruna söylemen lazım. Ve ara ara tansiyonunu ölçüp bakman lazım. Tansiyon genelikte en istenmeyen şeydir.
Ahsenveannesi Slakiprtci kadın doğuma git idrar falanda bakıyorlar protein kaçağı var mı diye onun dışında takip et bir süre tuzu azalt
Tugcekivrak Slakiprtci 14.9 olursa acile git kuzum tansiyon tehlikeli . Benğm de öyleydi bir kaç gün şimdi düzeldi ama kan ve idrara bakarlar protein kaçağı var mı yok mu baksınlar ben stres üzüntü yapınca çıkıyor sanırım idrar falan temiz çıktı çok şükür ama sürekli kontrol et
Slakiprtci NisaSevgili evet dikkat ediyorum ama stres yaptım bu aralar biraz ondan dolayı mı bilmiyorum ki 😔
Slakiprtci Tugcekivrak yarin hastaneye gidicem inşallah bişey olmaz balım bakalım hayırlısı hiç böyle olmazdı bu aralar sürekli oluyo strese girdim ondandır belki
Patito__ Slakiprtci iki 3 gun takip et eger 14 lerdeyse hep hemen dahiliyeye git durumu anlatin ve protein kacagina baksinlr birde
NisaSevgili Slakiprtci büyük ihtimalle ondan kaynaklıdır. Sakin kalmaya bak 3 aydan sonra da olsan tansiyon yüksekliği tehlikeli..
Slakiprtci NisaSevgili dün hastaneye gittim idrar tahlilinde bişey çıkmadı daha stres yapmıcam baya tedirgin oldum çünkü