kbrincehasan Kızlar bugün progestana başladım sizde yan etkileri neler oldu beni çok kötü yaptı alttan alttan da sancım oluyor onunla alakalı olabilir mi yaşadınız mı böyle bir durum
Hrdl kbrincehasan ağızdan mı alıyorsun fitil olarak mı kullanıyorsun ağızdan alıyosan mide bulantısı kusma yapıyor
lerem_merel kbrincehasan 3 hafta kullandım ağızdan hap olarak başlarda baş dönmesi ve uyku hali yapıyordu ama bünyem alışınca geçti
gzl_2320 kbrincehasan ağızdan yan etkileri oluyor tabi bende halsizlik yapmıştı sadece ama mide bulantısı baş dönmesi vs de yapıyormuş. Sonradan fitil olarak devam ettim zaten halen aynı şekilde kullanıyorum
AyFa1608 kbrincehasan ağızdan alırsan yan etkisi çok, faydası az olur. Vajinal kullan yan etki görmezsin bir de etkisi daha çabuk ve daha iyi olur. Bende günde 3 tane vajinal alıyorum. Hiçbir yan etki görmedim
Eemoom kbrincehasan ağızdan yan etkisi çok fazlaymış maalesef. O yüzden doktorum fitil olarak kullan demişti. Yan etkisi olmamıştı hiç
Hrdl kbrincehasan o hem fitil olarak kullanılıyor hem agızdan ağzından yan etki çok fitil olarak kullanabilirsin yan etkisi olmaz
Aysecan0335 Fitil olarak kullandım 5 bucuk ay akıntı dışında bi sorun olmadı ama ne iç çamaşaırı ne pijama dayandırabildim hanire değişip duruyodum , şimdi prulotona çevirdi 5 günde 1 vuruluyorum iğne olarak
Arin3501 Arkadaşlar bende bugün kullanmaya başladım gebelik yok 10 gün kullanıcam sonra test yapıcam sizde bunu yapan var mı lütfen cevap