Gercekgulbahar Kızlar bisey sorucam ya 27 haftalığım bebeklerin hareketlerini dün çok hissediyordum bugün hissedemedim uyarı veriyorum olmadı ikisinin hareketlerini ayırt edemiyorum nedense ya sizlerde de böyle oluyormu
Kiraz19 Gercekgulbahar 27 haftalik bebegin en hareketli oldugu donem eger butun gun hic hissetmediysen bi acile git bence tabi oncesinde tatli ye soluna uzan bi dinle iyce ama hala hareket yoksa gitmeni tavsiye ediyorum
yask Gercekgulbahar ben de 27+4 teyim dün hiç hissedemedim hareketleri bugün başladı ufak ufak :) ben de buradan sorduğumda 27. Haftada hareketlerde azalma olabildiği 30. Haftadan itibaren düzene girdiği yazılmıştı. Tatlı biseyler yiyip sola yatıp beklerseniz hareketleri hissetmenizi sağlayabilir 🥰 içiniz rahat etmezse sağlık ocakları da kalp atışını dinliyormuş bilginiz olsun
yask Gercekgulbahar bir de gün içinde siz de hareketli iseniz bebek hareketleri pek hissedilemeyebiliyor sanırım
Gercekgulbahar Kiraz19 tatlı yedim vişne suyu içtim bekliyorum hareket etmesini arada Bi kıpırdama oluyor sonra kesiliyor
Gercekgulbahar yask evet evet biliyorum sağlık ocagıylada takipliyim yarın kontrolüm var zaten Bi aletle dinliyorlar benim ikiz ikisinin hareketlerini ayırt edemiyorum tatlıda yiyorum minik minik kıpırtı başladı hareketlerini hissdemeyince çok kötü oluyor insan ya
Ela344 Gercekgulbahar karnınıza ışık tutun vişne suyu için yada en çok ne yediğinizde kıpır kıpır oluyorlarsa onu yiyin sol tarafınıza uzanın o haftalarda benim prenseste 2 gün kıpır kıpırsa 1 gün hiç kıpırdamıyordu sakin kalın eğer geceye kadar hiç kıpırdama olmazsa acile gidin ☺️
Anneeee96 27 ve 30 arası gercekten bebek hareketleri yavaşlıyor ben bundan dolayı hastanede yattım korkmuştum fakat genelde coğu bebek bu haftalarda hareketsiz hiç endişe etmeyin hatta.32 36 arası da aşırı hareketli oluyorlar
Anneeee96 Gercekgulbahar bende o şekildeydim hastaneye gittim yatış verdiler fakat duydugum hep o haftalarda hareketsiz oluyormuş benm son zamanlarım 2 haftadan beri nstde hiç hareket cıkmıyor ultrasonla bakınca sorun yok hastaneden cıktık bebek hareket etmeye başladı